Guide til at genfinde gnisten i parforholdet

weekendophold her

Vi lever i en digital tidsalder, hvor alt foregår online, hvilket stiller store krav til os som mennesker om at være synlige og i det hele taget fremstå som den bedste udgave af os selv. Det betyder også, at vi bruger enormt meget tid på sociale medier og måske glemmer at bruge kvalitetstid med vores nærmeste i den virkelige verden. Her er en lille guide til, hvordan I genfinder gnisten i parforholdet.

Sluk telefonen

Det handler først og fremmest om at være opmærksom på de ting, der fylder i hverdagen. Der er ting, der ikke kan undgås såsom arbejdet, hentning af børn og praktiske gøremål, men derudover er der også andre tidsrøvere, som vi måske ikke er opmærksomme på. Telefonen er en af dem. Vi bruger den hele tiden, og det skal vi være opmærksomme på. Når ungerne er lagt i seng, og I smider jer på sofaen, så pas på med at hive mobilen frem. Brug i stedet tiden på at være nærværende og slap af sammen med din partner.

Pak taskerne og ta’ afsted

Nogle gange er den nemmeste måde at få ordentligt tid til at pleje jeres forhold, hvis I rejser lidt væk. Den romantiske tur til Paris eller en forlænget weekend til Barcelona lyder måske meget tiltrækkende, men hvis pengepungen ikke rækker til det, er der mange andre attraktive løsninger, der er billigere. I kan blandt andet tage på et kro- eller spaophold, hvor I med garanti kan få et afbræk fra den travle hverdag. Find for eksempel et weekendophold her.

Behøver ikke at koste en formue

Det kan godt være, at du tænker, at det er svært at lave noget sammen, uden at det koster en bondegård. Men sådan forholder det sig slet ikke. Pointen er, at I skal prioritere tid sammen, og så er selve aktiviteten egentlig underordnet. Sæt en god film på, lav en stål popcorn og hyg jer sammen. Alternativt kan I tage en tur i biografen eller tage ud og spise.