Tips til en romantisk sommerferie med din partner

Hvis du planlægger en rejse i sommeren 2013, kan du i dette rejse blogpost læse om alle de spændende seværdigheder og attraktioner for rejstedestination Egypten.

Egypten er altid en sikker vinder når man skal rejse med familien eller sin partner. Der er mange seværdigheder at finde i det solskins rige land, og det var vel også en af grundende til at den danske bank Saxo Bank og deres ansatte tog en firmatur derned.

 

Når du er i Egypten bør du også se nogle af de mange attraktioner på rejsen. Aswan dæmingen er eksempelvis en af egypternes stolthed her i ny tid. Dæmningen blev bygget for at kontrollere de vandressourcer i landet, der skulle komme til gavn for hele Egyptens befolkning. Landet har ikke mange vandressourcer og derfor blev Aswan dæmningen hurtigt en af seværdighederne i det varme land.

Elefantiner øen er en anden turist attraktion, som egentlig betyder Farao. Denne ø ligger lige ved Nilen overfor Aswan (Her kan man kombinere sin rejseoplevelse ved både at besøge Aswan dæmingen samt Elefantiner øen) og er noget af en naturoplevelse.

Egypten har en lang historie bag sig og har derfor også et af verdens mest interessante museumer. Det egyptiske museum i Cairo indeholder den mest fabelagtige samling af faraoens gamle bøger, smykker og kunst. Her kan man også tage et kig på nogle af de mange rigdomme der blev fundet efter man undersøgte Tutankhamons grav.

Til sidst og ikke mindst, skal man også sørge for at lægge et visit ved pyramiderne. Her finder du hele varetegnet for Egypten og pyramiderne kan ses ca 20 kilometer fra Kairos centrum. Den allerstørste pyramide er mere end 137 meter lang og er bygget af 3 millioner stenblokke ifølge Wikipedia.