5 vigtige elementer til et aktivt dating liv

1. Beskyt dig selv mod uønsket graviditet

Når du har et aktivt dating liv, er det vigtigt at beskytte dig selv mod uønsket graviditet, hvad enten du er mand elle kvinde. Med kondomer er du 99,9 % sikkert dækket ind, og derfor er det en god og nem måde at undgå, at der kommer andet end krøllede lagner ud af jeres dates. Du kan med fordel investere i nogle billige kondomer, da de beskytter lige så godt som dyrere brands. På den måde er du sikker på, at du har råd til at forblive aktiv i dit dating liv. Køb billige kondomer her.

2. Undgå kønssygdomme

Selvom din date virker både sød og dejlig, kan du aldrig vide dig sikker på, om de gemmer på en kønssygdom, eller dater andre samtidig med dig. Når du ikke er i et fast parforhold, er der større sandsynlighed for at få en kønssygdom. Kondomer er den eneste form for prævention, der beskytter mod kønssygdomme. Sørg for at købe en stak billige kondomer til at have i natbordsskuffen, så du aldrig må sende den søde date hjem igen, fordi I ikke har beskyttelse på jer. Får du først en kønssygdom, kan de være svære at slippe af med igen, og det kan få stor betydning for dit sex- og dating liv.

  1. Du skal føle dig tryg

Når du er aktiv på datingmarkedet, og har flere forskellige partnere, er det ekstra vigtigt, at du kan føle dig tryg ved personen under sex. Med nogle billige kondomer, behøver du ikke tænke på at ruinere dig selv, fordi du gerne vil dyrke sikker sex, og samtidig kan du føle dig helt tryg under akten. Der er ikke noget værre for både dig og din parter, når du ligger og frygter for uønskede konsekvenser, som kønssygdomme og graviditet, under akten. Sikker sex er god sex for alle parter.

  1. Vær altid beredt

Når du er single, og du synes det er sjovt at date forskellige partnere, kan du aldrig vide, hvornår muligheden byder sig for at tage en med hjem. Det er så ærgerligt, når du må sige nej til en ny sød partner, fordi du ikke har beskyttelse på dig. Sørg for, altid at være beredt, og køb nogle billige kondomer, som du kan have med dig overalt i din pung eller taske. Så er du klar, hvis du skulle møde en fræk date, du spontant får lyst til at dele lagner med.

  1. Gør sex sjovere

Kondomer behøver ikke bare være et præventionsmiddel, men kan faktisk være med til at gøre selve akten meget sjovere. Kondomer kommer i dag i et væld af forskellige farver, smage og materialer. Både dyre og billige kondomer kan fås med riller og knopper, som kan være med til at gøre sex endnu mere sjovt, eller hjælpe dig og din partner til at forlænge tiden på lagerne. Prøv fx et kondom med jordbærsmag, eller knald i mørket med selvlysende gummi på.