Forkæl dig selv inden din date

Bring lidt luksus ind i hverdagen, i festen og på din date! Det burde være mantraet for alle kvinder. Og især inden et socialt arrangement er det et must at have detaljerne på plads. De fleste kvinder kender til det inklusiv dig selv. Selvom skabet bugner af tøj, så er der aldrig noget, der passer til anledningen, og så må du igen afsted 5 minutter i lukketid og finde en ny sort kjole. Men nogle gange kunne du måske gøre det nemmere for dig selv ved at fokusere mindre på kjolen og mere på de små detaljer, der er at finde i luksuriøse varer. Skal du på en romantisk date med din bedre halvdel, eller en du aldrig har mødt før, kræver det, at du går skridtet videre og gør lidt ekstra ud af det.

Så tænker du måske, der er da ingen, der har råd til dyre vaner. Hos life-is.dk gør de deres bedste for netop at gøre luksusvarer tilgængelige for alle. Ved at sælge cashmere-produkter i højeste kvalitet til favorable priser, giver de mulighed for, at du kan forkæle dig selv og din krop med det bedste op til en romantisk aften. Om det er en fin cardigan, der går godt til kjolen eller et halstørklæde til gåturen hjem – så finder du det hos life-is.dk. Så hvorfor ikke tilføre til luksus til garderoben? Den fine og bløde uld kommer fra kashmirgeden som lever omkring Tibet og Mongoliet. Gedernes pels er selvregulerende i forhold til frost om natten og varme om dagen, og er derfor utrolig forfinet samtidig med, at den er slidstærk. Hos Life-is arbejder de med Superior Cashmere, som er af 1. klasse og går derfor ikke på kompromis med kvaliteten. Du finder cashmere lige her.

De små glimtende detaljer

Når det kommer til de luksuriøse detaljer, kommer vi ikke udenom om, at diamonds are a girls best friend – og det er jo ikke løgn. Om det er på fingrene, i ørerne eller på halsen – så længe det glimter, er det godt. Når det kommer til at bringe mere luksus ind i hverdagen og på daten, så er www.aveny.dk et godt sted at starte. Med 57 års erfaring i urmager- og guldsmedebranchen ved de med sikkerhed, hvad der klæder en kvinde og får det ekstra glimt frem i øjet. Er du til et enkelt look med matchende smykker eller et mere unikt look, der passer til din personlige stil, kan du med garanti finde det her. Sortimentet spænder bredt fra rå armbåndsure til klassiske perler, hvilket udgør en pallette af muligheder for at skabe netop det look, du søger inden en romantisk aften. Giv dig selv lov til at nyde lidt luksus, og kan han ikke få øjnene fra dig, så ved du, at du har ramt plet!