5 Gode råd: Sådan scorer du din date

Har du en date i her i weekenden? Og er du nervøs for, hvordan det skal gå? Så har vi samlet denne guide, der kan hjælpe dig med at forberede dig til din forhåbentligt romantiske date, og score drømmefyren!

Få styr på dit look inden daten

1: Få styr på makeuppen.  Når du skal ud på din date, så er det super vigtigt, at du har styr på makeuppen. Du skal ikke gå efter en alt for ekstrem makeup, da flere mænd falder for et mere naturligt udtryk. Sørg for at se naturlig ud, så du ikke ligner en malet klovn.

2: Få håret til at skinne med en farvebombe. Håret er et af kvindens vigtigste accessoires, og derfor skal det også være spot on, hvis du skal score din valentinsdate. Derfor er det en god ide at tjekke hvorvidt, du trænger til en tur til frisøren eller til at få frisket håret op, så det skinner igen. Du kan derfor vælge at bruge en farvebombe, den genopfrisker din hårfarve, og giver dig en fantastisk glans, se dem her.

3: Udvælg det lækreste outfit. Til at fuldende dit valentinslook med skinnende hår og flot makeup, så er det essentielt, at du også har det rette sæt tøj på. Her skal du lede efter den perfekte balance, og finde noget der er feminint, og viser det bedste ved din krop frem. Der er tusindvis at fede looks at vælge imellem. Alt det kræver er en hurtig søgning på Google.

Find selvtilliden frem og vær dig selv

4: Vær dig selv. For at få manden med hjem, er det ikke nok at looket er i orden. Du skal også kunne imponere med din personlighed. Her er det vigtigt at være opmærksom på, at du ikke skal prøve at være en person, du ikke er. Du skal derfor turde være dig selv, og vise den du er frem. Tro på dig selv, så skal han nok også gøre det.

5: Tro på dig selv. Hvis du har selvtillid og tror på dig selv, så har du en større chance for, at han også ser hvor fantastisk en kvinde, du er. Det duer ikke, at du er for genert og indadvendt, da det vil gøre det langt sværere for ham at finde ud af, om du er den rigtige kvinde for ham.

Dette var vores 5 gode råd til, hvordan du kan imponere din valentinsdate. Looket skal være i orden, og du kan anvende en farvebombe, så håret også bliver spot on. Når du tager afsted på daten, skal du også huske at være dig selv og medbringe en god portion selvtillid.