Hvordan forbereder man sig til den bedste date – 3 gode råd

Flere og flere mødes via netdating. Nogle klikker i første forsøg, andre kysser flere frøer, før de møder en partner. Det kan betyde en del første date. Heldigvis kan man selv påvirke at det bliver en god oplevelse. Så længe mna har styr på sig selv og føler sig afklaret, så er man ofte mere tilbøjelig til at være åben overfor at møde andre. Få styr på nervøsiteten, vær veloplagt og sæt gode rammer for daten.

Kom tilbunds i nervøsisteten

At blive nervøs inden en date er det naturligste i verden. Du har noget på spil: håb, forventninger, drømme og er msåke også bange for at blive afvist. Før nerverne helt tager pippet fra sig, er der heldigvis masser, man kan gøre.

Det er vigtigt man giver slip på ideen om at være perfekt. Vil man gerne se godt ud til den store aften, selvfølgelig vil man det. Det perfekte er en forestilling, endda en dødkedelig forestilling. Vi er alle ”fulde af fejl” og svipsere. Det er langt mere interessant at tage på en date, hvor begge parter er helt normale mennesker, der står ved dem de er. Tænk på, hvordan du selv oplever andre, er det ikke tit det specielle eller lidt skæve ved folk, som du ender med at falde for.

Vær frisk og veloplagt

Den rigtige mængde søvn giver det helt rigtige humør. Det er altid meget bedre når man starter dagen med at føle sig frisk, veludvilet og veloplagt. Har du også svært ved at få en ordentlig nattesøvn? Det kan særligt være nå tankerne, nervøsiteten og spændingen tager over, at man ikke kan finde ro i kroppen. Her tager tankemyldret over om man får ikke den tilstrækkelige søvn, som ellers ville være mest gavnlig for alle.

Du skal ikke give din madres eller seng skylden for den dårlige søvn, så længe du følger bedzzz.dk´s råd og vejledninger. Det man selv kan tage sig af er modsat, at skabe de bedste rammer, inden det er tid til at lukke øjnene. Tage ud på en løbetur i den friske luft eller en tur forbi fitnesscenteret. Motion er en af de bedste måder at opbygge en naturlig træthed i kroppen på og samtidig få hjernen til at slappe af. I tilgift er der en masse sundhedsgavnlige effekter oveni. Det behøver ikke at være løb eller hård fitnesstræning. En gåtur kan også gøre det. Det giver uden tvivl den bedste søvn, at man er tilfreds med dagen og er udkørt efter en lang produktiv dag.

Få styr på lokationen

En første date kræver planlægning og ikke mindst den helt perfekte lokation for at være vellykket. Et sted med god stemning og god mad giver en god start – og så glider samtalen nærmest af sig selv. For mange kan det dog være svært at finde det helt rigtige sted, da man måske ikke kender sin date så godt på forhånd. Det kan være svært at blive enige om hvad der skal stå på menuen og det er til tider bedst bare at tage en beslutning på egen hånd og invitere den anden på date, med alt planlagt selv.

Hvis det ikke skal være for dyrt kan det være en god ide at benytte sig af earlybird.dk, hvor man nemt kan finde restauranter over hele landet. Udvalget af restauranter og barer varierer fra dagt til dag, da det er forskelligt, hvornår stederne har ledige tider, som de ønsker at sælge igennem siden. Man får altid 1/3 skåret af prisen igenne dem, da de steder du kan finde er baseret på afbud restauranten har fået.

Det er også en god måde at opleve nye restauranter og barer, som man måske ikke ville ha taget forbi ellers.