Top 3 destinationer for adventure rejser

Når du hører adventure rejser, tænker du nok på en aktiv rejse fyldt med action og fart. Adventure rejser er for dig, der vil opleve sus i maven og unikke udfordringer, som du ikke får i en triviel hverdag. Adventure kan være mange ting. For eksempel trekking, surfing og cykling. Læs med her, hvor du får top 3 destinationer for adventure rejser.

New Zealand: Et land af adventure. Der findes ikke en form for adventure, du ikke kan opleve i New Zealand. Landet er uden tvivl et af de smukkeste i verden, hvis du er til majestætisk natur. Men New Zealand er også et landet, der byder på de vildeste adventure oplevelser, du kan forestille dig. Kast dig ud i 134 meters Bungy Jump i Queenstown, oplev level 5 River Rafting i Rotorua, spring ud fra et fly i Auckland, sejl om kap i kajak ved naturskønne Abel Tasman eller fang de gode surfbølger i Piha. New Zealand har det hele.

Tanzania: Den ultimative trekking på Kilimanjaro. Kilimanjaro er Afrikas højeste bjerg, og mange har Kilimanjaro på deres bucket list. 5895 meter måler det majestætiske bjerg, der af lokalbefolkningen er kendt som ’det skinnende bjerg’. Der findes flere forskellige ruter til toppen, og uanset hvilken du vælger, bliver du udfordret af temperaturændringer og iltniveau. Men anstrengelserne er det hele værd, når du står på toppen og har udsigt over den afrikanske savanne.

Maldiverne: Det bedste undervandseventyr. Der er mange grunde til, at Maldiverne er et af de bedste dykkersteder i verden. For det første kan du nyde smukke omgivelser både på land og under vand. For det andet er vandets temperatur noget varmere her end andre steder, så du kan nøjes med t-shirt, når du dykker. For det tredje kan du opleve helt fantastisk dyreliv her blandt andet hvalhajer og djævlerokker.

Alle top 3 destinationer for adventure rejser finder du hos rejsebureaet Adventuredk. Læs mere på Adventuredk.