Oplever du tit tøjkriser, når du skal på date? Læs med her

Så er vi her igen. Du skal på date. En sød herre har endelig taget initiativ til at invitere dig ud. Hvad skal du tage på? Du kigger ind i klædeskabet. Du leder efter den perfekte kjole. Ikke for afslørende, ikke for lukket og passende til årstidens mode. Løsningen? Du bliver nødt til at tage ud og købe nyt tøj. Men det er sidst på måneden. Måske er du heldig at finde noget med rabat. I denne artikel giver vi dig inspiration til, hvordan du kan imponere med moderigtigt tøj.

Hvis han ikke er prinsen på den hvide hest, kan det blive en dyr omkostning at skulle finde nyt moderigtigt tøj til hver date.

The little black dress

Den sorte kjole er aldrig et forkert valg. Den går til enhver begivenhed, og jeg er helt sikker på, at din date ikke bliver skuffet. Med et par støvler og en vinterfrakke kan det blive et perfekt date-outfit, der får dig til at fremstå både sød og sofistikeret. Moderigtigt tøj kan findes på Google, men der kommer uoverskueligt mange sider frem – find det billigt her.

En striktrøje til det kolde vejr

Hvis efterårsvejret har taget over, kan det være på sin plads at have lidt mere tøj på. Det kan klares med en striktrøje. Den udsender et sødt signal, og de findes i mange farver og med glimmertråd. Det kan give et ekstra pift i det ellers triste vejr.

Overvejer du en lille hæl?

Vil du gerne gøre lidt ekstra ud af dig selv til daten, er det oplagt med en hæl. Det kan både være en støvle med hæl eller høje sko, der er finere. Hvis i skal ud at spise et fint sted, er det klart anbefalelsesværdigt med høje sko. Det er både moderigtigt og pænt til enhver kvinde.