Humor er vigtigt i et forhold

At humor er en vigtig ingrediens i forhold er en kendt sag. Det gælder ikke kun kærlighedsforhold men også i andre relationer til mennesker. Evnen til at forstå humor en af de ting, der adskiller os fra andre primater. Dermed ikke være sagt, at alle har den samme slags humor eller lige meget af den. Vi mennesker er heldigvis forskellige. Tænk, hvis ens partner var en kopi af en selv. Uanset, hvor dejlig og perfekt man synes man er, så ville det nok blive lidt ensformigt i længden. Ligeledes, hvis alle andre mennesker, man omgås, var som en selv. På den lange bane lyder det ualmindelig kedeligt.

Humor er mange ting

Man kan sammenligne humor lidt med eventyrlyst. Nogle skraldgriner af falden-på-halen videoer på YouTube, mens andre synes det er forfærdelig barnligt. Lidt ligesom eventyrlyst, så synes nogle, at faldskærmsudspring er det fedeste, mens andre synes en tur i Pariserhjulet mere end tilfredsstiller deres eventyrlyst. Vi mennesker er som sagt heldigvis forskellige.

Prank på den feminine måde

Har du lyst til at lave en prank med din date, men vil gerne gøre det på den søde lidt diskrete måde, så prøv at tage en julesweater til kvinder på, når I skal på café eller lignende. Det skal selvfølgelig ikke være i december. Her giver en julesweater jo god mening, men prøv det om sommeren og se, hvad din date siger.

Dansk hygge fra amerikansk tradition

En julesweater er en forholdsvis udansk tradition, der har udspring i USA. Det er en sjov og lidt kitschet tradition, der bare skriger hygge. Og hvis der er noget vi danskere kan lide, så er det hygge! Brugt udenfor sæsonen (december) er det en anderledes måde at udtrykke sin humor på. Iført en julesweater i juli løber man ikke tør for samtaleemner lige med det første.