3 tips hvis du er nervøs inden første date

Er du nervøs inden den første date? Her er tre tips til hvordan du løfter dig op og har kontrollen over daten.

I denne guide får du inspiration til hvordan du taler dig selv op, og beviser for dig selv at du er god nok til daten. Vi giver dig tips, hvis du er nervøs inden daten eller har decideret angst inden den første date. Det kan også være at nervøsiteten bunder ud i dig selv. Her vil vi give dig tips til hvordan du hår selvtillid og er den der er ovenpå til daten.  

Læs med her hvis du vil lære nogle tricks, hvis du er nervøs til første date.

Tal dig selv op

 Hvis du er nervøs, så er det altid en god øvelse at stille sig op foran spejlet. Her kan du forberede dig på daten, ved at forestille dig hvad der kommer til at skulle ske. Måske skal I mødes på en vin bar, her vil han/hun møder dig, I vil hilse. Så kan du forberede dig på hvordan du vil hilsen på vedkommende. Efterfølgende forestiller du dig, hvordan resten af daten vil gå og hvordan du vil reagere. Dette vil gøre, at du er mere forberedt til daten og derfor mere tryg når du skal på date. 

Har du decideret angst inden en date?

Du kan være nervøs inden en date, og så kan du have angst inden en date. Hvis du har angst, kræver det mere end bare at øve dig foran spejlet. Der kræver det, at du får professionelt hjælp. Her kan du få gruppebehandling mod bekymringer, stress, angst og depression. Du kan også vælge at få en privatsamtale med en psykolog. Hvis det passer bedre til dig. Du kan få hold samtale og privat samtaler med en psykolog hos mindcph.dk.

Bunder det ud i dig selv?

Det kan også være, at selve usikkerheden ligger i dig selv. Hvis det er mentalt, kan du gå til en god psykolog og arbejde på det, sammen med psykolog. Hvis det har noget med det ydre at gøre, og du altid har været usikker på dig selv. Der har man muligheden for at få lavet alle mulige justering. Hvis man for eksempel synes at ens læber er for små, så har man mulighed for at få mere volumen i læberne ved filler. Filler bliver sprøjtet ind i læberne og giver dem lidt mere volumen, mange piger gør det i 2019. Det giver lidt blå mærker de først par dage, og derefter ser man resultatet. Filler går væk efter seks måneder, og derefter har man brug for at få sat nyt i. Om det er bryster du vil have ændret, eller ansigtsløft eller ændret noget ved kroppen så kan roskildeprivathospital.dk hjælpe dig.

Tak for at du læste med. Jeg håber du blev inspireret til at tage på din næste date uden at blive så nervøs.