Sådan bliver du klar til daten

Står du overfor at skulle på date, og kan du derfor allerede nu mærke, hvordan de små sommerfugle begynder at flyve rundt inde i din mave? Så er du sikkert meget spændt og meget forventningsfuld, men måske er du også nervøs og en lille smule stresset, fordi du ikke helt ved, hvordan du bedst forbereder dig til daten. Når man ser den person, som der måske kan udvikle sig noget mere med, er det nemlig vigtigt, at man gør sig et godt førstehåndsindtryk. Og derfor er der nogle få ting, som man bør overveje, før dagen oprinder.

Fin det tøj der skal udstråle, hvem du er 

For det første skal du gøre dig nogle grundige overvejelser, når det kommer til det tøj, som du tager på. Meget af vores personlighed afspejles i det tøj, som vi tager på. Og det betyder, at vores date hurtigt vil få et bestemt indtryk af os ud fra det. Tager du for eksempel noget lidt vovet tøj på, vil det vise din date, at du ikke er bange for at vise dig frem, mens noget mere dækkende tøj viser, at du måske er lidt mere genert og tilbageholdende. Uanset hvad du gerne vil udstråle, så er det altid en fordel at investere i noget nyt og lækkert tøj før en spændende date. På den måde føler man sig nemlig fornyet og mere frisk, og man kan heller ikke andet end at føle sig mere selvsikker, når man ved, at man ser godt ud. Og det er netop derfor, at du bør tage et kig online på Dansk Outlet. På Dansk Outlet er mode alle har råd til.

Hav nogle samtaleemner klar, hvis der pludselig opstår pinlig tavshed

Derudover bør du hjemmefra sørge for at forberede nogle ting, som I kan snakke om. På den måde undgår du, at der opstår pinlig tavshed, fordi du altid har et nyt emne, som du kan bringe på banen. Og selvom der bliver behov for at bruge nogle af de emner, betyder det bestemt ikke at daten går dårligt. Under en date hviler der en stor grad af nervøsitet, og derfor kan det være svært at få snakken i gang i frygt for, at man er bange for at sige noget forkert eller lyde dum. Når man har nogle forberedte talemener, sikrer man dog bare, at der er lagt nogle rammer for at snakken kommer til at flyde uhindret, og derfor kan det godt betale sig at gøre et forarbejde. Her er det særligt relevant, at du spørger ind til din date og virker både nysgerrig og lyttende, når den fortæller. 

Slap af og opfør dig naturligt – det virker meget mere tiltrækkende 

Sidst men ikke mindst skal du slappe af. I er begge nervøse, og derfor forventes der ikke mere af dig, end at du blot er et menneske. Forsøg derfor at være rolig og interessant, og tænk på at det blot kunne være en god ven, som der sidder overfor dig.