Forny gnisten i dit forhold

Er der gået lidt leverpostej og hverdag i den derhjemme? Det sker i de fleste parforhold, men kan heldigvis afhjælpes med nogle helt enkle tricks.

Vælg den nemme løsning

Madpakken kan være en unødvendig stressfaktor. Tag eventuelt kontakt til din chef og foreslĂĄ ham eller hende en frokostordning pĂĄ arbejdet. PĂĄ den mĂĄde fĂĄr i lige præcis den mad i kunne tænke jer leveret lige til døren. Læs mere om frokostordning Herning. De 10 minutter, du sparer om morgenen, kan du meget passende bruge pĂĄ at tale med din partner eller gøre lidt ekstra ud af dig selv.

Gør noget ud af dig selv

For selvom der selvfølgelig er søndage uden makeup og i nattøj i ethvert parforhold, så er det også vigtigt stadig at gøre sig lækre for hinanden. Har I aftalt en dateaften, kan du meget passende gøre lidt ekstra ud af dig selv. Skru lidt ekstra op for makeuppen, hvis du er kvinde, eller byt den slidte t-shirt ud med en fin skjorte, hvis du er mand. Det vil uden tvivl blive værdsat på begge sider, at der er gjort en ekstra indsats.

Husk at bevare den fysiske kontakt

Her taler vi ikke nødvendigvis om sex. Det kan ogsĂĄ være de helt smĂĄ kærtegn i hverdagen som et kys eller et ekstra langt kram. Den fysiske kontakt kan være med til at bringe jer tættere sammen, og I fĂĄr lettere ved at huske den tid, hvor I forelskede jer i hinanden. Husk ogsĂĄ at tænke pĂĄ hinanden pĂĄ en helt almindelig hverdag – en buket blomster eller en anden betænksom gave kan vække glæde i lang tid hos din partner og minde ham eller hende om, at vedkommende er højt elsket og værdsat. Og hvem vil ikke gerne mindes om det? I kan ogsĂĄ lave en regel om, at I skal give hinanden tre komplimenter hver dag. Det kan være om alt fra pĂĄklædning til mĂĄden, din partner hĂĄndterede ulvetimen med ungerne pĂĄ. Alt tæller, sĂĄ længe det fremhæver en positiv side pĂĄ den ene eller anden mĂĄde. Vær gerne kreativ, sĂĄ det ikke ender med ”du er smuk” hver dag. 

Se tilbage pĂĄ gamle minder

Find fotoalbummet frem og se tilbage på jeres første tid sammen eller en god rejse I har været afsted på sammen. Det vil uden tvivl minde jer om en tid, hvor alt ikke gik op i praktik og hverdag. I kan også forsøge at gentage nogle af de vaner, I havde dengang. Hvis I ikke længere har mulighed for en uge i Paris, så tag en enkelt overnatning væk. Spiste I altid aftensmad ved spisebordet, mens i så hinanden dybt i øjnene, men er nu endt ved sofabordet med en serie kørende imens? Så prøv igen at sætte jer op til spisebordet og tal om hinandens dag. Hvis i på et tidspunkt løber tør for emner, kan I også nævne fem ting, som I hver især faldt for ved hinanden. Mon ikke de ting stadig er gældende i dag?