Er du klar til den store date?

Det kan ikke komme som nogen overraskelse, at det kræver en del forberedelse, før man er klar til at tage på date. For det første skal man have en date aftalt, for det andet skal man afgøre, hvad der skal ske på daten, for det tredje skal man have fundet noget lækkert tøj frem, der viser en fra ens bedste side af, og så er det også altid en god ide at have styr på sikkerheden. Og her er det sikkerheden inden for det seksuelle, der er tale om. Sørg derfor altid for at have et kondom på dig, når du skal på date – er gnisten der, så ved man nemlig aldrig, hvad daten kan ende ud med. 

Omfavn dine lyster 

Det kan godt være, det virker en lille smule afskrækkende, egoistisk og selvhøjtideligt at have tanker om, at ens date kommer til at føre til sex. Men ikke desto mindre så er der flere statistikker, der viser, at det er meget normalt at ende under lagnerne sammen, hvis man føler en eller anden form for tiltrækning. Og det er helt menneskeligt, hvorfor man ikke bør lægge låg på sine lyster og behov. I stedet bør man omfavne dem og få det bedste ud af dem med ens partner.  

Udforsk de forskellige kondomer 

Det kan dog være svært at finde frem til de helt rette kondomer, idet der i dag findes et stort udvalg. Og det er, hvad enten man har fokus på størrelse, farve, form eller sågar smag. Der er således mange muligheder for at eksperimentere og gøre det hele en smule mere sjovt under dynen. Og hvis det er noget, du gerne vil udforske en smule sammen med din date, så bør du tage et kig online. Her finder du nemlig et stort udvalg af forskellige kondomer til en god pris.