Weekendtur med kæresten – 5 gode tips til en skøn weekend

En romantisk weekendtur med kæresten er det bedste. At slappe af, og have tid til at give sig hen til hinanden. Her får du nogle gode tips til en skøn weekendtur. 

Planlæg turen 

Planlæg turen et godt stykke tid, inden i skal afsted. Hvad vil I gerne have ud af turen? Skal I ud og nyde noget natur? Eller vil I hellere være indendørs. Skal I til en storby eller vil I hellere i sommerhus? Det er vigtigt at I laver en forventningsafstemning, så I begge får det hyggeligt på turen. Planlæg ligeledes aktivitetsniveau, så I begge er indforstået med, om det skal være en aktiv tur eller en afslappende tur. Hvis i tager på storbyferie, er det en god idé at tjekke op på, om man skal booke tid til museer m.m.     

Få det hele med

Når man tager på weekendtur, er det fedt at have den helt specifikke weekendtaske, som har lige netop den størrelse, som du har brug for. Det er en god idé hvis du undersøger markedet for rejsetasker, hvis du ønsker at købe en. Pak det tøj, som passer til lokationen. Skal i udenfor og vandre, er det nok bedst du er lidt praktisk anlagt.

Skal i hygge på caféer i en hektisk storby? Hvis det er tilfældet, kan du sagtens tage noget pænt tøj med. Husk de komfortable sko, hvis I regner med at skulle gå langt. Hos Molly&My har de Neo Noir på udsalg. Her kan du shoppe pænt kvalitetstøj til billige priser. 

Vær tilstede i nuet 

Når I nu endelig er på tur sammen, så prøv at holde igen med telefonen, og vær opmærksom på de omgivelser I er i. På den måde, vil I have nemmere ved at være tilstede i nuet. At tage på tur sammen, kan også være en god anledning til at kigge hinanden dybt i øjnene og genskabe den samhørighed og gnist I blev forelskede på. 

Det er her, I har mulighed for at nyde hinanden til fulde. At have din kæreste fulde opmærksomhed, kan give anledning til nogle dybe og ærlige snakke. Det er her i kan genskabe kærligheden og følelsen af at være sammen. 

Ha’ det max sjovt 

Hvad er det i begge synes er skønt, men ikke altid har tid til? her har I tid til at have masser af sex, sove længe, spise en masse weekendmad og drikke alkohol. I styrer selv hvor meget, og hvordan tiden skal fordeles. Måske skal i drikke drinks midt på eftermiddagen, tage en lur og hygge under lagnerne? Det er dejligt når man kan give sig 100 procent hen til sin partner. Hvis I elsker stilhed og tid til at læse og fordybe jer i bøger, er der sikkert også plads til det. Ferien er jeres, og det er jer som bestemmer hvad der skal ske. 

Plan B 

Det er en god idé at have en plan B klar, når I tager på weekendophold. Hvis I for eksempel havde planer om at være ude hele turen, men at det regner, så sørg for at have nogle gode steder klar, hvor man kan være indenfor. Undersøg byen for museer, caféer og teater. Måske kan i finde et indendørs madmekka eller andre spændende steder, som ikke foregår udenfor. Hvis I for eksempel er i sommerhus, skal I huske at tage nogle ekstra spil med og eventuelt bøger, så I har lidt at lave, hvis det regner.