Forfør dig og din dates smagsløg med nem og lækker tiramisu

Italien omtales tit som lidenskabens land. Store armbevægelser, livlig gestikuleren og ikke mindst en umålelig lidenskab er grundlaget for omtalen. Italienerne er uden tvivl lidenskabelige. De er også meget madglade, og lidenskaben er noget, de tager med ud i køkkenet. Det er absolut ikke en dårlig idé at vise lidt lidenskab, når du inviterer en spændende bejler på middag. Et must er en lækker dessert, som I jo kan dele, hvis alting går godt. Her kommer tiramisu ind i billedet. Den perfekte date dessert. Find opskriften her. Tiramisuen blander det bedste, som dessertkøkkenet kan. Kraftig smag og lækker, cremet konsistens. Det er ikke en dårlig idé at servere, så du er sikker på, at din date har mere end én grund til at komme igen. Tiramisu opskriften er simpelthen den perfekte dessert til daten.

Nemt at lave

Tiramisu er faktisk ikke så besværlig at have med at gøre. For at være sikker på, at den sidder lige i skabet, er det dog en klar anbefaling, at du ser en video om, hvordan det skal laves. Bare for en sikkerheds skyld. Det ville være ærgerligt, hvis du ender med en dessert, der ikke sidder lige i øjet. Især når det er en date, det handler om. Noget du ikke må glemme, når du laver tiramisu er, at den er bedst, hvis den får lov at hvile relativt længe på køl. Hvis du er ude i god til, kan du allerede begynde dagen før. Det giver dig også mere tid til at fokusere på dig selv på selve date dagen.

Gå op i, at den ser godt ud, men ikke for meget

Det er selvfølgelig en god ting, at din tiramisu ser god og indbydende ud. Hvis det ikke lykkedes, skal du dog være helt rolig. Du og din date kan grine af det, for den smager stadig godt.