Plej dig selv til højere selvtillid

Hvordan kan det hjælpe dig og din datingoplevelse, at pleje dit hår i dybden med Kerastaseluksushårpleje på en simpel tirsdag? Du har nok hørt det mange gange. Selvtillid er vigtigt, når det kommer til dating. Du ved sikkert også, at der er noget om det. Selvfølgelig er der en grænse, men at gribe en date an velvidende om, hvad du er værd, vil i de fleste tilfælde øge chancen for en succesoplevelse. Og så er velplejet og sundt hår til hverdag pludselig relevant. 

Hvorfor nøjes til hverdag?

Langt de fleste gør lidt ekstra ud af sig selv inden en date. Favoritkjolen kommer ud af skabet for første gang i måneder og skoene, som ellers kun bliver brugt til specielle lejligheder, tages på. Men hvorfor er det kun når der skal imponeres, at disse favoritter får lov at se dagens lys? 
Har du brug for et boost til selvtilliden, så tillad dig selv, at benytte dine luksusprodukter hver dag. I takt med at du begynder at behandle dig selv som værende værdig af selvforkælelse uden en bestemt årsag, vil din selvtillid stige. 
Du kan for eksempel starte med et afslappende boblebad, en lækker hårpleje, eller blot at tage dit yndlingsoutfit på, på en dag, hvor du ikke skal noget betydeligt. 

Det handler om din tankegang

Egentlig handler det om at give dig selv oplevelsen af, at selvforkælelse ikke behøver at være for andres skyld. Når du begynder at indse, at du fortjener det bedste hver dag, vil du automatisk udstråle mere selvtillid, hvilket med sikkerhed vil gavne dig i jagten på en partner. Mange udtrykker faktisk, at den mest attraktive egenskab hos en potentiel partner er selvtillid – Og så gør det vel heller ikke noget, at du ligner en million på dine hverdagsærinder, hvis den eneste ene tilfældigvis er lige om hjørnet.