Gør din date lidt bedre med en lækker gin & tonic

Gin & tonic er med tiden blevet en rigtig populær drink blandt folk, og det er der også gode grunde til. Man kan få mange forskellige gin varianter, hvilket også betyder, at man let kan lege lidt med den ellers klassiske drink. Det er en klar vinder, hvis man gerne vil servere noget lidt anderledes, når man får besøg af en date, som man kan være sikker på vil falde i de flestes smag. Man kan blandt andet købe sin gin hos Uhrskov Vine, som også sælger whisky, vin og champagne. Der er rig mulighed for at finde den perfekte flaske gin til næste gang, man får gæster. 

5 gode råd til den perfekte Gin & Tonic

At blande en perfekt Gin & Tonic er en kunst i sig selv, og der er derfor nogle ting, man skal være opmærksomme på, når man går i kast med en sådan opgave. Her er der derfor 5 tips til, hvordan man får sin gin & tonic lækker og klar til gæsterne.

  1. Vær opmærksom på blandingsforholdet. Når man skal lave en god gin & tonic, er det vigtigt, at man sørger for, at det er det rigtige blandingsforhold. Normalvis siges det, at den optimale alkoholprocent er 18, som man kan ramme nogenlunde ved at blande 2 dele tonic med 1 del gin. 
  2. Som nævnt tidligere, kan man efterhånden få mange forskellige gins med forskellige noter. Dette skal man selvfølgelig have in mente, når man vælger gin. Man kan blandt andet finde gin med fremtrædende noter af blomster, bær, citrus eller noget helt andet. Er man usikker på, hvilken gin der vil passe bedst eller, man synes bedst om, så kan man altid smage på dem. 
  3. Når man har fundet den rette gin, skal man selvfølgelig også finde den rette tonic. Tonicvand kan man vælge ud fra ginens noter, så man får den helt perfekte blanding. Det kan også blot handle om smagssag, og i så fald skal man naturligvis bare finde, den man selv synes smager bedst sammen med den givne gin. 
  4. Man ser ofte en gin & tonic pyntet med noget tilbehør, men det er ikke blot for udseendets skyld. Man vælger som regel noget tilbehør, som kan bruges til at fremhæve de lækre smage i den gin og tonicvand, man har valgt. Her bruges der for eksempel ofte citrus, bær eller grøntsager. Det er også bedre at holde det til få ingredienser i en gin & tonic frem for flere. 
  5. En af de vigtigste punkter, når man serverer en gin & tonic, er naturligvis, at den er iskold. Der er ikke noget værre end at få en lunken drink, og derfor må man endelig ikke spare på isterningerne. Man kan frit putte mange isterninger i sin drink frem for blot en enkelt, så den holder sig koldere i længere tid. Derudover, så gør det heller ikke noget, hvis de smelter en smule, da lidt vand ikke skader en god gin & tonic.