Gode idéer til den ultimative date

Ligesom tusindvis af andre, står du måske og overvejer, hvad du skal finde på at lave på din date, med din kæreste eller kommende flirt. Uanset om kærligheden trænger til et frisk indspark, eller i bare trænger til at nyde mere af hinandens tid, er en date en rigtig god måde at gøre det på. Men hvad skal i lave? I denne artikel vil du forhåbentlig blive inspireret. Og hvem ved, måske ender du med et af nedenstående forslag?

Er du tom for gode idéer over, hvad en date kan indeholde, udover klassikerne; som biografture, ud at spise osv.? Prøv at tænk i andre baner som, hvad kan man lave på en aktiv date? Eller, hvad kan man lave på en oplevelses date mv. Læs mere i resten af artiklen.

Først vil vi kigge på, hvad en oplevelsesdate kunne indeholde.

Oplevelsesdate

En anden måde at tage på date, er at opleve noget sammen. Dette kan eksempelvis være nogle kulturelle oplevelser, som at tage ud og se en udstilling eller et museum som kan være historiske, lokale, geologisk eller kunstmuseer. Man kan også tage en tur i den nærmeste park eller i en zoologisk have.

Ønsker man i stedet en date, hvor der er lidt mere gang i den, men hvor den stadig skal være under denne kategori, kan man også tage til øl- eller vinsmagning eller comedy. Disse to er i hvert fald begge dates typer, hvor der næsten er garanti for, at i får noget at snakke om og noget grine af sammen.

Den aktive date

Her refereres der ikke nødvendigvis til en mega sporty date. Egentlig refereres der i højere grad til en aktiv date, hvor I får nogle fælles oplevelser og noget at snakke om. På den måde forhindrer man nemmere, at samtalen går i stå. På en aktiv date kunne man benytte sig af forslag, som at gå en tur, det kan være på standen, den nærmeste park eller i skoven. For at gøre en gåtur ekstra hyggelig, kunne du med fordel også arrangere et sted, hvor i kan sætte jer og drikke en kop kaffe eller noget andet. Er det sommer er det også super romantisk, at leje en robåd eller en cykelbåd og holde daten på vandet. Om vinteren er det derimod rigtig romantisk at arrangere, at tage ud og stå på skøjter. Andre aktive dates der altid falder i god jord, er at cykle en tur, tage ud og køre gokart eller booke et prøvedyk med dykkerudstyr. Hvis du virkelig har fundet den eneste ene og du vil imponere, kan nogle af mulighederne godt være omkostningsfulde. Ønsker du hjælp til at betale den ultimative date, kan du tage et minilån, og imponere med en forhåbentlig super gennemført date.

Den sjove date

Under dette afsnit refereres der til dates med et præg af konkurrence i sig. Sådanne dates er rigtig gode at flirte over. Dog er det ikke så godt, hvis du er en dårlig taber og ender med at blive sur fordi du taber. Forslag til nogle sjove og konkurrence præget dates kunne være, at spille et spil, alt fra brætspil til poker er oplagt. Ellers kan i tage ud og bowle, spille minigolf eller tage ud og spille en omgang pool. Andre sjove dates kunne også være, at tage i en forlystelsespark eller eventuelt finde et sted at synge karaoke sammen eller imod hinanden.

Den romantiske date

Her refereres der til filmklassikerne, kærlighedsdates. Her kunne man tage en tur i biografen, se en film og holde hinanden i hånden. En anden romantisk date kunne være, at du/i pakker en picnic kurv, kører et smukt sted hen, spiser den og nyder hinandens nærvær. Andre romantiske dates med et indspark af lidt aktivt kunne også være, at tage ud og se håndbold, fodbold eller en anden form for kamp. Eller tilmelde jer et kursus eventuelt et ”lær at lave sushi” eller et bage kursus og så videre.

Uanset hvad du vælger at gøre, skal du huske at det ved datens afslutning, oftest er dig og din ageren som er det vigtigste. Uanset hvilken date du har valgt at slæbe hende eller ham med på, uanset hvor dyr og god, dårlig og billig den kunne have været, afhænger det af jer to som personer og jeres kemi imellem hinanden. Held og lykke og god date!