Sådan sikrer du dig en vellykket date

Det kan være meget angstprovokerende at skulle mande sig op til at gå på date, og derfor kan man hurtigt glemme nogle af de mest basale ingredienser til at få en vellykket date. Derfor vil denne artikel liste de vigtigste huskeregler, når man skal give et godt indtryk på den anden person.

Kom til tiden

Når du skal på date, er det utroligt uhøfligt at komme for sent. Det sender et signal til daten om, at man dybest talt er lidt ligeglad med personen, og det kan også sige noget om, at man generelt er dårlig til at holde aftaletidspunkter. Så sørg for at kom til tiden, helst en smule før, da dette viser engagement og interesse. Det er god stil lige gyldigt, hvilken date du skal på.

Smil, smil, smil

Først og fremmest er det vigtigt, at du møder den modsatte part med en stort og bredt smil. Det er altid et godt tegn at sende til den anden. Et smil er meget smittende, og derfor vil din date automatisk imødekomme dig med et ligeså stort smil tilbage, og det er en god icebreaker for en god date.

Nysgerrighed er en god ting

Alle frygter formentligt den pinlige eller akavede stilhed, der oftest forekommer, når man bliver sat i en situation, hvor man har svært ved at finde på noget fornuftigt at sige. Men det er vigtigt, at du husker at spørge ind til din date. Hvis du slet ikke kender personen, er det de mest basale spørgsmål, du kan stille, og det er meget nemt at freestyle. Men hvis kender personen godt i forvejen, kan det være endnu sværere at finde på nogle spørgsmål, der ikke virker forcerede, men naturlige. Her kan det være en god ide at have forberedt nogle spørgsmål på forhånden, så du altid har nogle for hånden, hvis du får brug for dem.

Gentleman/woman tricks virker

Hvis du er en mand, er det stadig god stil at gøre brug af de gode gamle gentlemen tricks. Det er bare de små ting som at åbne døren, trække stolen ud, hælde vin op til hende mv. Det viser, at du sætter hende før dig selv, og det synes mange kvinder er tiltrækkende. Dog skal alt gøres med måde, da for store mængder af denne opførsel kan virke afskrækkende og frastødende overfor nogle kvinder. Udforsk et kvindeunivers på quinde.dk, hvor du kan få et bedre indblik i, hvordan de tænker.
Hvis du er kvinde, er det også god stil at gøre opmærksom på, at det nødvendigvis ikke er den mandlige part, der skal betale for hele måltidet. Det viser selvstændig og selvsikkerhed. Desuden er det også mest fair, at man splitter regningen på første date.

 

Komplimenter med måde

Alle mennesker kan godt lide at få komplimenter for deres påklædning, latter, udseende mv., og derfor virker det rigtig godt, hvis man indirekte kan få inkorporeret nogle få komplimenter. Det kan godt virke lidt forceret og unaturligt, hvis man hiver det ene kompliment efter det andet ud af ærmet, og dermed falder effekten af komplimenterne til jorden. Så komplimentér hinanden, men gør det med måde.

Med disse 5 tips vil du være godt klædt på til at få en vellykket date, selvom du er nervøs og spændt, og sommetider glemmer de vigtige ting. Måske når i så langt som til soveværelset, og her kan du måske pifte det hele lidt op ved at tjekke lovebuddy.dk ud.