Første date – 7 Gode ideer til en anderledes første date

Skal du på date og er du helt tom for ideer? Vil du gerne gøre daten anderledes og sørge for at hende du invitere ud ikke lige foreløbig glemmer denne dag? Her giver vi dig ideerne til en sjov og anderledes første date, vil du have endnu flere ideer, så tjek denne side på Gavespot.dk.

foerste-date-7-gode-ideer-til-en-anderledes-dateKør ferrari – Ved du at hende du skal på date med elsker hurtige biler og har benzin i blodet, så lad hende komme og køre en ferrari. Der findes flere forskellige firmaer rundt om i landet som tilbyder alt fra 15 minutter til en hel time bag rettet i en italiensk supermaskine.

Flyv helikopter – Hvem har ikke altid drømt om at komme op i en helikopter og flyve rundt i en halv times tid. Det skal dog siges at det som ofte kun er i de store byer som København og Århus at det er muligt at flyve helikopter fra. Men undersøg endelig om der er noget nær dig, der findes flere foreninger i landet som tilbyder flyveture.

Hop i elastikspring – Har din date sagt til dig at hun ikke er bange for nye udfordringer, så tag hende på ordet og lad hende bevise at hun tør at hoppe i elastikspring fra 60 meters højde. Du kan være ganske sikker på at hun aldrig vil glemme denne dag. Vis endelig først at du ligeledes ikke er bange for udfordringer og kast dig selv ud først.

Faldskærmsudspring – Hvis du vælger at overraske hende med et faldskærmsudspring, så skal du også være sikker på at hun er lidt af en vovehals, det er de færreste der tør, så vær sikker på hun ikke er bange af sig. Men samtidig så kan du være sikker på at det her noget hun vil huske for altid, samtidig vil i have en masse at snakke om efter springet, hvilket kan være åbningen til at i kommer endnu tættere på hinanden og måske skal ses igen.

Madkursus – Hvis du derimod ved at hende du vil invitere på date elsker at lære nyt, så inviter hende på et kursus. Et godt kursus hvor i samtidig har mulighed for at snakke og hygge jer, kunne være et madkursus. Det kunne eksempelvis være et kursus i at lære at lave pizza, lære at lave fyldte chokolader eller andet. Mulighederne er mange og hvis hun som sagt elsker at lære nye ting, så vil hun elske din kreativitet.

Spa og wellness – Du finder nok næppe nogen kvinde som ikke elsker spa og wellness. Her kan i få tid til at slappe af og få snakket en masse samtidig med at i får lækker massage og bliver forkælet.

Ballonflyvning – Vil du gerne give hende en helt fortryllende oplevelse som hun aldrig kommer til at glemme, så inviter hende med op i en luftballon, det er en unik oplevelse, hvor i svæver op og ser det smukke land fra oven, her vil i kunne nyde naturen og stilheden og der vil være god mulighed for at snakke og hygge sig sammen. Ballonflyvning er dog ikke helt billigt og det er kun få steder i landet at der flyves fra.

Som du kan se så er der rigtig mange ting i kan lave sammen på jeres første date. Når du lære hende lidt mere at kende og gerne vil forkæle hende, så kan du her finde den perfekte gave til hende.