Sådan imponerer du hende på første date

Har du inviteret en sød pige på date, men er ikke helt sikker på, hvordan du gør det bedst mulige indtryk på hende? Her kan du få inspiration til at planlægge en dejlig første date, som forhåbentligt bliver til mange flere.

Stå skarp

Det er vigtigt at gøre et godt indtryk, og derfor skal du stå skarp på jeres første date. Det betyder, at du skal være velklædt til anledningen. Der er ikke en opskrift på det perfekte første date-tøj, men man går sjældent galt i byen med et par pæne jeans og en strøget skjorte. Hvis I skal ud at spise på en meget fin restaurant, kan du dog overveje, om det er mere passende at troppe op i et jakkesæt.

Et godt førstehåndsindtryk handler dog om meget mere end tøjet, det er også vigtigt at dufte dejligt og se velsoigneret ud. Husk deodoranten og brug lidt tid på at sætte håret pænt. Sørg også for at svinge barbermaskinen, så du er veltrimmet til jeres første møde. Det er bare lidt mere indbydende end skægstubbe eller utæmmet skæg. Det kan betale sig at bruge en barbermaskine i god kvalitet, da barberingen bliver mere præcis og resultatet flottere.

Planlæg noget

Den første date kan godt være en smule akavet og grænseoverskridende, især hvis I ikke kender hinanden på forhånd. Derfor er det en god ide at have planlagt et eller andet, I kan lave. Det behøver slet ikke være noget vildt, og der skal også helst være mulighed for at tale sammen undervejs. Gå for eksempel en tur i parken eller tag på brætspilscafe inden middagen.

Sørg for lækker mad

Der er bare noget charmerende over mænd, der kan lave mad. Hvis det er muligt, kan du med fordel invitere hende hjem til lækker mad med god vin til. Er du ikke den store madlavningsekspert, kan du sagtens tilberede et lækkert måltid alligevel. Det kunne for eksempel være en gang tapas – nemt at lave, men samtidigt vildt lækkert. Hvis I skal spise ude, er det en god ide at vælge et sted, som du har besøgt før. Så er du sikker på, at maden er god.

Vis interesse for hende

Noget af det allervigtigste er at vise interesse for hende daten igennem. Spørg ind til hendes karriere, interesser og passioner – og lyt til hendes svar. Det er altid rart, når et andet menneske viser interesse for en, og du kan også blive klogere på, hvad I har tilfælles, og hvad I kan lave på en mulig anden date.