Guide: Hvilken kjole er passende på den første date?

Det der med at gå på date er en skræmmende ting; det synes de fleste kvinder i hvert fald, og det er helt forståeligt. Er man blevet inviteret på date af en sød fyr eller mand, vil man selvfølgelig gerne gøre et godt indtryk, og man vil gerne feje benene væk under ham. Dog starter problemerne allerede fra man får invitationen, fordi tankerne om den rette kjole allerede fylder fra starten af. Desuden kan man være genert over de ekstra kilo, som man har taget på, og nu har man fortrudt, at man ikke har tabt dem igen. Dog er der ingenting at skamme sig over. Herunder får du fem gode råd til, hvordan du skjuler kiloene i en smuk kjole.

 

Start med undertøjet

Inden du overhovedet har valgt, hvilken kjole du gerne vil have på, kan det være en god idé at starte med undertøjet. Her kan det nemlig være en fordel at tage noget på, der sidder tæt og sætter de sidste nye deller på plads. På den måde kan du også roligt tage en stram kjole på uden at vise mavefedtet frem.

 

Vis taljen frem

Det er en god idé at vælge en kjole, der viser din talje frem, da taljen ofte er et af de smalleste steder på kroppen. Her kan du vælge at tage en løs kjole på med et bælte om livet, eller du kan tage en stram kjole på, der viser dine flotte former.

 

Gå med den klassiske sorte

”Den lille sorte” er en klassiker, og den er også effektiv på den første date. Samtidig vil den sorte farve helt automatisk få dig til at se endnu mere slank ud, og denne klassiker er derfor et godt valg til dig med de ekstra kilo.

 

Find din kjole her

Vil du gerne finde en kjole, som der rent faktisk sidder godt på din krop, så tag et kig på denne side, hvor der sælges plus size kjoler til de større kvinder. God date!