Sådan vælger du den rigtige boheme kjole

Hvad enten du er inviteret til fest, eller du blot holder af kjoler til hverdag, er netop en boheme inspireret kjole et fint og ekstra feminint alternativ til eksempelvis bukser. Men hvordan vælger du den perfekte kjole til dig?

 

Anledning

Der findes bohemekjoler, som passer bedst til fest, og nogle som gør sig bedst til hverdag. Men der findes også kjoler, som kan begge ting. Derfor er det en god overvejelse at gøre sig, hvad man skal bruge kjolen til, da det derefter er nemmere at vælge den rigtige kjole.

 

Kjoler til alle figurer

Vælg den type kjole, du føler dig bedst tilpas i. Bohemekjoler findes i mange forskellige design, og hvad enten du er mest til stropkjoler, kjoler med lange ærmer eller t-shirt ærmer, er en smagssag. Hvis du vælger en kjole, hvor du føler dig godt tilpas, vil du være glad for den i lang tid, fremfor at den bliver boende i skabet.

 

Farvet, neutral eller mønstret?

Boheme karakteriserer sig ved at være i natur- og jordfarver og farver som creme, hvid og rosa. Men der findes også mange fine mønstrede kjoler. Måske er du mest til en klassisk hvid kjole, eller måske mere til en leopardmønstret en. Prøv dig frem, det kan være, du kan lide lidt af hvert.

 

Det magiske trick

Hopper du i en kjole, er shapewear genialt. Shapewear vil sørge for et flot og glat look, når kjolen kommer på, og du behøver ikke tænke på, om det buler ud hist og her.

 

Husk detaljerne

En bohemekjole kan i sig selv være smuk med de mange fine detaljer. Men en fin neglelak, som passer til kjolen eller et par smukke øreringe, kan færdiggøre looket.

 

Hos By Bauenbaek finder du et bredt udvalg af fine bohemekjoler til alle anledninger. Det er bare om at lade sig inspirere og få klikket nogle lækre kjoler hjem.