3 gode lokationer til den perfekte date

Har du endelig fået samlet den nødvendige mængde mod sammen til at spørge ham eller hende, som du synes er lidt sødere end de andre? Det kræver mod! Sådan! Det kan også være, at du allerede har en bedre halvdel, men er total blottet for idéer til, hvor du kan invitere kæresten ud. Det kan ske for selv den bedste. Heldigvis behøver det ikke at være et kompliceret spørgsmål, da de hyggeligste stunder typisk kommer ud af tilfældigheder. Det betyder dog ikke, at du skal tage chancen og se, hvor aftenen bærer jer hen. Det er altid en god idé at have en plan. Planlæg dog også lidt roderum til spontanitet. Her er de klassiske date-lokationer til dig, der mangler inspiration.

Her er de klassiske date-steder

Pas på, at du ikke planlægger daten ned til mindste detalje. Det kan virke stift og fjerne fokus fra kemien mellem dig og din date. Vi ved godt, at man kan være nervøs inden en date, men forsøg at smide tøjlerne lidt.

Picnic ved stranden, i skoven eller pĂĄ altanen

Pak en lækker madkurv med frugt, sandwiches og lidt øl, sodavand eller vin, og tag ned til den lokale strand eller park. Det er simpelt, romantisk og naturrigt. Du kan endda tage brug af din altan, hvis du er så heldig at have én. Altanen er et perfekt sted at nyde byen fra oven, og den tilbyder også nok privatliv til at kunne slappe helt af, selvom det teknisk set er i offentligheden.

Wellness-daten bliver aldrig outdated

Wellness er en god mulighed, hvis du ønsker at forkæle dig og din date. Det er en anden måde at komme tættere på hinanden, der kræver, at I har et stærkt tillidsbånd, eftersom I skal se hinanden delvist afklædt. Så mærk også stemningen inden.

Restaurantbesøget er en sand klassiker – prøv dog at gøre den mindeværdig

Tag ham eller hende med ud at spise på en lækker restaurant. Det kræver ikke mere end en bordreservation. Vælg eventuelt et sted, som ingen af jer har været på, og skab minder.