Planlæg den perfekte date med hende

For mange mænd kan det være et stort dilemma at vide, hvor man skal tage en pige hen på første date, og hvordan man lettest undgår den akavede stilhed, som næsten er uundgåelig. Derfor vil vi præsentere vores bedste tips til, hvordan man får en vellykket date.

 

Start med at aktivere hinanden

Mange frygter altid en akavet stemning, når de skal se deres date for første gang. Det kan være rigtig anstrengende at sidde i en situation, hvor man hele tiden skal finde på nye spørgsmål og få samtalen til at flyde problemløst. Tro det eller ej, så findes der en løsning på problemet.
For at mindske den akavede stilhed skal du planlægge en aktivitet i starten af din date. Det kan for eksempel være at bungyjumpe, bueskydning eller tage i tivoli og prøve det gyldne tårn. Brug din kreativitet til at finde på noget sjovt og aktiverende.

Få en dybere snak

Efter i lavet jeres aktivitet, er det langt nemmere at kunne snakke med personen, da man altid kan snakke om det, man lige har oplevet. Det er også ved at være nogle timer siden i mødtes første gang, så du kan hvile mere i dig selv og snakke om dybere ting.
Så find en god restaurant, hvor i kan nyde hinandens selskab, og lære hinandens personligheder at kende. Men prøv at undgå at spørge ind til alt for private ting, da det kan virke ubehageligt for din date, hvis hun føler sig tvunget til at fortælle dig noget, hun egentlig ikke har lyst til. Hun fortæller dig det, hun vil have du skal vide.

 

Løsn stemningen med cocktails

Efter du har tilbragt en del timer med hende, kan du overveje, om du vil slutte daten her eller om hun fanger din interesse. Her er det en god ide at have en plan for, hvad i skal lave efter restaurantbesøget, hvis i begge er enige om at fortsætte daten.
En god og altid sikker vinder, er at finde en lækker cocktail bar, hvor i kan få lidt at drikke og hvor samtalen oftest bevæger sig ud i helt andre baner end den ville på en restaurant.

 

Det tager oftest rigtig mange timer, før man begynder at have en ide, om hvilken person man snakker med. Så ved at følge disse tips, vil du kunne forlænge din date med flere timer, og virkelig finde ud af, om hun er noget for dig. Samtidig er du også sikker på at din date vil elske dit engagement og initiativ i forhold til daten. Du kan få flere tips og tricks til kærlighed på quinde.dk

Hvordan finder jeg en person?

Hvis du allerede har været på en masse dates, og er begyndt at kede dig, kan det være at dogging er noget for dig. Dogging er inspireret af den måde hunde parrer sig med fremmede på.
Sexidetfri.dk er kun en af mange internethjemmesider, som gør det muligt for dig at møde folk til mere end bare en date. Her kan du lave doggingaftaler og sammen finde steder i det fri, i har lyst til at have samleje i.
Da vi stadig er meget private om vores sexliv og fantasier, har du på næsten alle forumsider mulighed for at være helt anonym, så andre ikke kan se, at du er en del af forummet. Dog betaler du en lille sum hver eneste måned for at være en del af forummet, men det er jo underordnet, hvis du ender med at finde din store kærlighed på et af disse forummer.