Sådan vælger du det perfekte outfit til den første date

Den første date er for langt de fleste en nervepirrende affære. Man er altid nervøs, når man har scoret en date med én, man skal lære bedre at kende. På mange måder er en første date lidt som en jobsamtale. Begge parter ser hinanden an, og man vil under alle omstændigheder gerne give et godt indtryk.

For kvinder er det første spørgsmål, der melder sig ofte: ”Hvad skal jeg have på?”. Selvom det kan virke som en lille ting, så fortæller ens outfit meget om ens personlighed, og man vil gerne udtrykke denne personlighed på den bedst mulige måde.

Tænk over indtrykket

Når man skal vælge tøj til den første date, er det vigtigt, at man tænker over, hvilket indtryk man afgiver til mennesker omkring én. Det kan være en god idé at spørge en god ven eller veninde til råds, så de kan fortælle, hvad de tænker om tøjet. Derudover er det en god idé at vælge eller købe noget tøj, som man også ellers ville gå normalt i. Hvis man tager til daten i noget tøj, der er langt ude af ens komfortzone, og hvad man normalt går i, vil det give et underligt indtryk.

Det vigtigste er at føle sig tilpas

Selvom det er en god idé at have en veninde med på sidelinjen, når man vælger outfit til daten, så handler det i sidste instans om at følge ens egen mavefornemmelse. Det er så vigtigt, at man vælger noget tøj, man føler sig tilpas i, så man ikke sidder og retter på tøjet og føler sig dårligt tilpas under daten. Med et komfortabelt sæt tøj kan man 100% fokusere på daten og at lære den anden at kende. Det kan fx være et tracksuit, som har en god pasform, men som samtidigt er smart og moderne. Hvis du vil kigge på tracksuits til din næste date, kan du klikke her.