5 gode tips til den første date

Det kan være nervepirrende, når man skal ud på en første date, og der er mange ting, man skal have styr på inden. De fleste er meget nervøse, fordi man gerne vil have, at det hele går godt, og man måske ikke er vant til at tage på dates. Det er ikke alle, som er lige garvede, og derfor er der her 5 tips til den første date.

Fremhæv din indre skønhed

Det er klart, at man gerne vil se godt ud inden, man skal på date, og derfor er det vigtigt, at man har de rette midler til personlig pleje. Det kan være alt fra make-up til creme, og det er selvfølgelig helt op til en selv, hvor meget ekstra man vil gøre ud af det, men ofte giver det en lidt mere selvtillid, hvis man føler sig godt tilpas i sit skind.

Find et offentligt sted

Det er et sikkert valg, samtidig med at det giver en mulighed for at tale om de ting, der foregår omkring en. Det er altså en god måde at skabe taleemner, som ikke optræder hjemme i lejligheden.

Lav noget aktivt

Hvis man i forvejen er lidt nervøs, kan det være en god idé at finde på noget aktivt, man kan lave sammen. Det giver en noget at tale om, samtidig med at det hele bliver en smule mindre intenst.

Mød op til tiden

Der er ikke noget værre end at skulle sidde og vente på sin date, og derfor bør man heller ikke selv være den, som skal ventes på. Det siger meget om en person, hvis man ikke møder til tiden, så det er klart bedst, hvis begge parter overholder mødetidspunktet.

Tag det roligt

En første date er til for, at man kan lære hinanden at kende, og finde ud af om der er grundlag for mere, så der er i bund og grund ikke noget at være nervøs for. Hvis det ikke bliver til noget, er det også okay.