Vælg den rette restaurant til daten

Skal du på date, hvor I har aftalt at spise ude, er det ikke ligegyldigt, hvilken restaurant du vælger. Valg af restaurant kan være med til at give din date et indtryk af dig, og hvis du vælger det forkerte sted, kan du derfor fremstå dårligt i datens øjne. Her får du et par do’s and dont’s til valg af spisested.

 

Har du mødt en veganer eller vegetar uden at du er klar over det?

Du tænker måske at du har fundet den helt perfekte steakrestaurant, hvor du og din date kan nyde en lækker bøf og et dejligt glas rødvin. Men har du spurgt din date om han eller hun overhovedet spiser kød? Der bliver flere og flere vegetarer og veganere i dagens Danmark, og der er derfor en forholdsvis stor chance for, at lige netop din date ikke spiser kød og/eller mejeriprodukter. Og er du ikke klar over det, kan det stille dig i et dårligt lys, hvis du inviterer en veganer på en steakrestaurant. Måske synes du ikke det er særligt spændende at skulle nøjes med salat til aftensmad, og hvis det er en vegetar, du har med at gøre, kan en sushirestaurant derfor være et godt alternativ til et steakhouse. Mange vegetarer spiser fisk, og findes der noget mere romantisk end at sidde på en hyggelig sushirestaurant og dele en lækker tallerken frisklavet sushi? Et eksempel er sushi Rosilde, hvor du er garanteret et lækkert måltid mad.

 

Vær opmærksom på, om din date er allergisk eller kræsen

Nogle mennesker er allergiske over for bestemte ting, og det kan du jo ikke vide på forhånd. Andre er bare kræsne, og det kan også være svært at vide. Det er derfor en rigtig god idé at tjekke med din date, om der er nogle allergier, du skal være opmærksom på, inden du vælger restaurant, eller om din date er urimeligt kræsen, så han eller hun i stedet skal have lov at vælge, hvor I skal spise.