Brug for selvtillid til den første date?

Dine fingre og negle får hver eneste dag en rigtig hård behandling. Både grundet vejret i Danmark, men også når du vasker hænder, gør rent, eller bare generelt, når du bruger dine hænder. Dette kan godt få dine negle til at se slidte og uplejede ud, hvilket bestemt ikke vil give dig selvtillid, når du skal på din første date. Mange har en tendens til at kigge ned på deres hænder, eller lege med deres negle, når de bliver generte. Med flotte lange negle, vil din selvtillid blomstre, og du vil have lettere ved at kigge op fra dine hænder, og hen på din date.

 

Få smukke negle derhjemme

Ønsker du også at have smukke negle til den første date og dermed give et godt første håndsindtryk? Men har du ikke tiden eller pengene til, at skulle sidde i en neglesalon en hel dag? Så har du faktisk stadig muligheden for at få flotte negle. På internettet kan du købe alt det, de har i en professionel neglesalon. Dermed kan du stadig få smukke negle, du skal bare lave dem selv. Du kan for eksempel købe gelenegle, som er det lugtfri alternativ til akrylnegle, hvilket netop er perfekt, når du selv vil lave dine negle. Gelenegle er tykke og skal hærde i en UV-lampe. Gelenegle er både til professionel brug, men det er også godt til nybegyndere, og de giver et smukt og naturligt look, som er perfekt til den første date.

 

Sådan gør du

Er du nybegynder, er gelenegle ideelle til dig, da du kan blive ved med at rette og forme gelen, indtil du hærder neglene i UV-lampen. Du kan altså lave dine negle præcis, som du ønsker det. Inden du ligger gelen på neglen, skal du bruge en bonder eller en primer. Herefter ligger du gelen på, som du ønsker den, og slutter herefter af med en shining gele. Alt dette kan du købe på internettet, og det vil gøre dig selv og dine negle klar, til den første date fyldt med selvtillid.