3 ting du ikke bør gøre på den første date

Den første date er der, hvor du skal vise dig fra din bedste side og give den anden person et godt indtryk af, hvem du er, så vedkommende har lyst til at ses med dig igen. Derfor er det vigtigt, at du ikke træder forkert og gør alt det, som man ikke må gøre på en date – særligt ikke på den første. Her i artiklen giver vi dig tre gode tips til, hvad du ikke bør gøre på den allerførste date.

Lad være med at ryge

Først og fremmest er det en rigtig dårlig idé at ryge. Både inden og under er et no go – medmindre den anden part også er ryger. Ryger du inden, risikerer du at få en rigtig dårlig ånde under daten, og så er det altså svært at kigge dig i øjnene for den anden part. Ryger du under, risikerer du at skræmme din date væk, hvis han eller hun ikke selv ryger eller ikke er særligt glad for rygning. En anden ting, der er træls ved at ryge på en date, er, at du skal forlade din date, hver gang du skal ud at ryge, og det kan derfor blive en date med mange afbrydelser.

Kan du ikke undvære at ryge i løbet af den tid, som du er på date, er det en rigtig god idé at anskaffe dig en e-cigaret. Du kan finde sådan en på https://www.elekcig.dk/.

Snak ikke kun om dig selv

Et af de største turn offs på en date er en person, der udelukkende snakker om sig selv. Derfor er det meget vigtigt, at du ikke begår denne fejltagelse, men i stedet sørger for at spørge rigeligt ind til den anden. På den måde viser du også, at du er interesseret i ham eller hende, og det vil vedkommende sætte stor pris på. Alle vil gerne føle sig interessante.

Gå langsomt frem

Sørg for at gå langsomt frem på den første date. Der er ingen grund til, at du begynder at snakke om børn, bryllupper eller andre lignende emner, der ligger ud i fremtiden. Ved at snakke om så store planer så tidligt i det potentielle forhold risikerer du at skræmme ham eller hende væk meget hurtigt – særligt hvis denne slet ikke tænker i disse baner endnu. Så tag en dyb indånding, og gå stille og roligt frem.