Bestig Kilimanjaro med din næste date

Det kan ofte blive ensformigt at tage en date med ud at spise på restaurant, og hvis man er eventyrlysten, så kan man vælge at tage sin næste date med ud at rejse. Hvis du er vild med at rejse, bestige bjerge eller blot elsker at udforske andre steder af verden, så skal du vælge en rejse til Kilimanjaro. En måde man kan gøre denne rejse endnu hyggeligere, det er ved at tage en date eller partner med til Kilimanjaro. Så hvis du synes, at det lyder spændende med en rejse til Afrika, rigt dyreliv, savanne og smukke bjerge – så kan du læse mere herunder om de forskellige muligheder, der findes.

Derfor skal du bestige Kilimanjaro med din næste date

Kilimanjaro er Afrikas højeste bjerg med sine 5895 meter, og det er derfor en perfekt mulighed for at lære sin date endnu mere at kende. Der findes flere ruter op til toppen af bjerget – de forskellige ruter tager mellem 6 og 11 dage at gennemfør, og den korteste rute er 62 kilometer, mens den længste rute er 75 kilometer. Udover at man kan få et bedre kendskab til sin date, da man er sammen hele tiden, så kan man også opleve en masse anderledes ting, end hvad man er vant til. Man kan for eksempel tage på safari og derved opleve løver, zebraer og lignende, man kan også generelt se en masse flot natur og skubbe sine grænser i Afrikas smukke omgivelser.

Hvilke rejsedestinationer findes der?

Hvis man vælger at tage ud at rejse, så findes der et hav af rejsedestinationer, som man kan vælge mellem. Der findes noget for enhver smag, hvad enten man er meget aktiv, er eventyrlysten, elsker vilde dyr eller noget helt fjerde. Så uanset om du tager afsted alene eller sammen med en partner, så kan du finde mange forskellige rejser til Kilimanjaro.

En rejse der vil passe godt til en date, det kunne være ’Kilimanjaro og Safari’, hvor I både oplever safaritur i Tanzania og bestiger Kilimanjaro. Denne rejse varer 2 uger og kommer med en engelsktalende lokalguide.