Gode råd til din blind date

Har din gode ven planlagt en date for dig med en du ikke ved hvem er? Når man skal på en date kan man være meget nervøs, men en blinddate kan være decideret nervepirrende. I denne artikel kan du finde gode råd til, hvad du skal have styr på inden din blind date.

Tøjet

Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvad du har på til din blind date. Tøj er nemlig et signalement til, hvem man er som person. Det er no-go at iklæde sig for udfordrende tøj, hvor du viser en dyb kavalergang eller har en for kort kjole på. Dog kan man godt fremhæve sine gode sider. Er du selv glad for din numse, så tag et par stramme jeans på. En date skal være sjov, så du skal heller ikke iføre dig formelt tøj, såsom fuldt jakkesæt eller en pencilskirt. Et godt outfit ville være en striktrøje som er lavet af Drops garn, en fin nederdel og et par læderstøvler. På den måde har du kombineret det fine med det lidt mere rockede look. Desuden er dette look meget komfortabelt, hvilket er vigtigt, når man i forvejen kan være lidt nervøs.

Boost din selvtillid

Mænd elsker selvtillid hos kvinder, så sørg for at få styrket din selvtillid inden din blind date. Har du for eksempel altid været ked af et ar eller din dobbelthage? Så er din blind date den perfekte undskyldning, for at få gjort noget ved det. Hos Inviocare kan du få gratis konsultationer om sådanne behandlinger. Dog skal du huske på, at du skal kun få en behandling for din egen skyld og aldrig nogen andens. En anden måde hvorpå du let kan booste din selvtillid er ved at hoppe i din lækreste sæt undertøj. Selvom du ikke har planer om at smide tøjet med din blind date, så giver pænt undertøj følelsen af lækkerhed og dermed styrkes din selvtillid.

Hav styr på hvad I skal

Når du skal planlægge din date, er det en god idé at have et par idéer i baghovedet. På den måde står man ikke og kigger genert på hinanden, uden at vide hvad man skal lave. Hvis du først og fremmest blot vil se din date an, kan I nøjes med at drikke en kop kaffe, mens I går en tur rundt om Søerne. Har du en god fornemmelse af din date, så kan I lave noget aktivt sammen. I kan for eksempel tage ud at klatre eller tage en kold dukkert i havet efterfulgt af en tur i en sauna. Mulighederne er mange.

Det er altid god pli at komme til siden. Man må absolut ikke komme for sent til en blind date, så hellere gør dig klar i god tid, så du ikke ender med at mangle at sætte hår, når der er fem minutter til I skal mødes. Når I skal mødes, så tag afsted fem minutter inden du egentlig ville. På den måde undgå du at stå svedende og med makeup løbende ned af kinderne, når I mødes for første gang.