Sådan forbereder du dig til daten

Har du endelig fået en date med ham den søde, som du har flirtet med det sidste stykke tid? Der er en række ting, som du kan forberede dig på inden din drømmedate. Vi har udarbejdet en række tips til, hvordan du får den perfekte date.

 

Forbered samtaleemner

Det kan være nervepirrende at tage på dates. Nervøsiteten kan gøre, at hjernen siger fra, så du bliver helt blank for ord. Det kan derfor være end god idé at forberede nogle samtaleemner inden din date. Når du skal starte en samtale med din date, er der en række gode samtaleemner, som er gode at have i baghovedet. Emner såsom hans baggrund (hvor mange søskende, har du altid boet… og så videre). Emner som uddannelse og fremtidsdrømme er ligeledes gode emner. Og husk, når din date svarer, så hold fokus og prøv at hold samtalen kørende, så der ikke opstår akavede øjeblikke.

 

Påklædning

Okay. Lad os bare indse det. En stor del af hvad vi piger stresser over, når vi skal på date, er vores tøj. Skal man have bukser på, skal man trodse vejret og tage en kort kjole på? Her er et par tips til at finde det perfekte outfit, som du kan tage på til din næste date:

\\ Komfortabelt tøj

Komfortabelt tøj er ikke lig med træningsbukser og store hættetrøjer. Der findes meget komfortabelt tøj, som også er smart at se på. Hvad med at hoppe i et par habitbukser og en fin blondetop – det er både flot og praktisk – især hvis I skal være aktive på jeres date.

 

\\ Kort eller lang

En sikker vinder, er at tage kjole på. I dagens Danmark findes der et kæmpe udvalg af kjoler. Skal kjolen være lang eller kort, nedringet eller højhalset – her er vores tips:

I Danmark er der desværre ofte koldt. Så det kan være problematisk og ikke specielt praktisk at hoppe i den korte kjole. Hvis det er koldt udenfor, så kan du tage et par strømpebukser på indenunder. Hvis du ikke er til strømpebukser, er der heldigvis mange lange fine kjoler på markedet. Hvad med en fin printet Ganni kjole – det går man aldrig galt i byen med!

 

Makeuppen

Når du har fundet det perfekte outfit, er det tid til makeuppen. Din makeup er en stor del af udstråling, så det er vigtigt, at den sidder lige i skabet. Lad den sorte eyeliner liggende, og tænk efter princippet ”less is more”. Din makeup skal endelig ikke være for voldsom. Man skal gå efter at ligne, at man er smuk uden at have prøvet for meget.

 

Vær forberedt

Ingen ved hvor din date fører hen, og det er derfor en god idé at være forberedt. Der er intet værre end, hvis du er på date og hele tiden skal tænke over, om du viser de blege behårede vinterben frem. Så gør dig selv den tjeneste, og besøg CeriX. De kan hjælpe dig med at få fjernet al uønsket hår, så du er hundrede procent klar til din date.