Julekalender idéer til ham eller hende – få inspiration her!

Savner du inspiration til årets julekalender til ham eller hende? Så læs med her og få gode julekalender idéer, uanset om det er til din kæreste eller din flirt. Eller måske endda din ven(inde), din far eller en helt tredje person, som du holder meget af. Der er nemlig næsten ingen grænser for hvem du kan glæde med en julekalender.

24 dages glæde til ham eller hende

I denne artikel er fokus på idéer til hvad du kan give til voksne mennesker. Traditionelt set går børn jo meget op i den årlige julekalender, men voksne kan have mindst lige så stor glæde af en julekalender! Men hvilken type julekalender giver man så lige til sin kæreste, flirt eller en anden voksen person, som man holder af? Dét får du inspiration til i denne artikel.

Med en gave-julekalender har du mulighed for at glæde dine nærmeste, ikke bare én gang – men hele 24 gange i løbet af en måned. Den du giver kalenderen til, vil 24 gange i december blive mindet om den kærlighed eller værdsættelse du har over for vedkommende. For nogle mennesker og i nogle relationer, kan det virke voldsomt at sige ”jeg elsker dig” med ord. Måske især hvis I ikke har kendt hinanden særlig længe. Er det sådan du oplever det, så har du med en gave-julekalender mulighed for at ”sige det med gaver” i stedet! Men du kan jo også gøre begge dele.

Sig det med en rom julekalender

Mænd kan sige det med blomster til hende, men hvordan kan hun sige det til ham? Sig det med rom! Det er da i hvert fald én mulighed. Især når man tænker på hvor populær denne type julekalender er ved at blive. Måske fordi det er så bekvemt. Ikke ét ondt ord om gør-det-selv-pakke-kalendere, men du slipper for at pakke gaver ind selv. Og hvis din kæreste, flirt, ven, eller en anden du holder af, har en særlig smag for rom, så er det en sikker vinder. Hvilken rom-entusiast vil ikke blive glad for 24 dage med en ny type rom hver dag? Her kan du købe årets rom julekalender. Hos Uhrskov Vine har de i 2017, ikke mindre end 4 forskellige typer at vælge imellem – heriblandt en ”Special Edition” og som noget særligt, har de også en hel liter rom i en ”kalenderflaske”, som har alle datoerne fra 1-24 på siden. Den er med andre ord et godt alternativ eller supplement til kalenderlyset. Hvor kalenderlyset giver ydre varme og hygge, så giver rom julekalenderen en ekstra dimension af indre varme i en kold tid, når den stærke drik indtages.

Skal julekalenderen gives til en person, som ikke er så meget til stærk spiritus, så er en øl julekalender en anden oplagt mulighed. Også her kan du finde julekalendere med ”ny smag hver dag”, eksempelvis i form af specialøl.

Kvalitets Kaffe Kalenderen

Er personen ikke så meget til drikke med alkohol, ja så er kaffe en anden god mulighed. Dem kan du få i alle varianter, alt afhængig af hvilken type kaffe personen drikker og holder af. Eksempelvis kan du få kaffejulekalendere, som kaffekapsler, hvis personen drikker af en espressomaskine som kræver kapsler. Men du kan også finde ganske almindelig pulverkaffe i poser, som julekalender. Der vil så være 24 forskellige poser, med eksempelvis 100g i hver. Og hver eneste af poserne, vil så have en unik smag. Igen findes der også Grower’s Cup julekalender, som er en ny pose hver dag, til dagens kop kaffe. Her hældes det kogende vand simpelthen direkte ned i posen, hvor kaffen så skal stå og trække lidt inden den kan hældes over i en kop. Det er super nemt og hvis personen har travlt i hverdagen, så kan det være en oplagt mulighed for ham eller hende, at åbne en sådan pose op og nyde en særlig stund med ekstra lækker morgenkaffe på jobbet.

Chokolade julekalenderen

Til den som har en sød tand, så er en chokoladekalender også en oplagt mulighed. Traditionelt tænker mange nok på chokoladejulekalenderen til børn, når de tænker på en chokoladejulekalender. Og i nogle venskaber og for nogle voksne, kan det da også være meget morsomt at modtage sådan en ”rigtig julekalender”, som man måske kender fra da man var barn. Måske især hvis man samtidig har en meget sød tand. For i disse børnejulekalendere er vægten sjældent lagt på chokolade af kvalitet, men til gengæld er indholdet ofte mælkechokolade med en relativt stor mængde sukker. Hvis du derimod gerne vil give en kvalitets chokolade oplevelse til personen, som du holder af, ja så er en chokolade julekalender til voksne også en rigtig god idé. Og der kan du virkelig finde et stort udvalg. Med et par simple google-søgninger vil du kunne finde alt lige fra chokolade julekalendere med lakrids, til dem med marcipan og alverdens andre typer fyld.

DIY-pakkekalenderen

Foruden idéerne ovenfor, ja så har du jo altså også muligheden for at bringe din egen kreativitet i spil. Dette kræver selvsagt mere tid, så hvis du er en travl person, kan det bestemt anbefales at købe en færdigløsning. Men har du mod på det, så kan det faktisk være rigtig sjovt både at lave og modtage en gør-det-selv-pakkekalender. Det er heller ikke til at komme udenom, at modtager vil være klar over at du har brugt andet end blot penge, på at glæde vedkommende hver dag i 24 dage. Derudover har du mulighed for at give en lang række vidt forskellige gaver, og dermed overraske mere. Du kan eksempelvis lade dig inspirere af ovenstående færdigkalendere, og så tilføje nogle af dine egne gave-idéer. Tænk på hvad der kendetegner vedkommende. Hvad kan vedkommende lide at spise og drikke? Hvad bruger vedkommende sin tid på? Kan du give nogle gaver, som han eller hun kan bruge i sin fritid? Og hvad kendetegner jeres relation? Er der noget du kan give, som vil minde ham eller hende om jeres kærlighed?

Tilbage er kun at sige: Sørg for at den du elsker, får det at vide – på den ene eller den anden måde.
God jul!