Nyd hinanden pĂĄ et afslappende hotelophold

Er du helt nyforelsket, eller trænger forholdet til lidt ekstra kærlighed? Så er et hotelophold den oplagte mulighed for, at I kan nyde hinanden og få en dejlig oplevelse sammen, som I sent vil glemme

Der er ikke noget bedre end at kunne se frem til en romantisk tur med den, man holder af. Det gælder, uanset om man lige har mødt hinanden og er helt vildt forelskede, eller om man har været gift i mange år og blot har brug for at komme væk fra hverdagens stress og jag.

Book overnatning i Smilets By

Aarhus er en oplagt by at tage på kærestetur til. Her vrimler det med attraktive muligheder og hyggelige oplevelser, som man kan nyde sammen. Uanset hvad I lægger vægt på, når I er på udkig efter et hotel, finder I med garanti lige noget for jer i Smilets By. Her er der noget for enhver smag med dejlige oplevelser inden for gastronomi, wellness, shopping, kunst og kultur.

Når du planlægger en skøn og romantisk tur med den, du holder af, gælder det naturligvis om at finde det helt rette sted at overnatte, og i Aarhus er mulighederne mange. Det er dog en rigtig stor fordel at finde et hotel med en central beliggenhed, så I nemt kan gå rundt til de ting, I ønsker at opleve på jeres tur. Netop derfor er Hotel Ritz et oplagt valg, når I skal booke hotel i Aarhus. På Hotel Ritz i Aarhus kan I bo i det absolutte centrum af byen og slappe af på indbydende værelser med en hyggelig atmosfære.

Lige udenfor døren kan I opleve byens pulserende stemning, og I kan også nemt finde lækre restauranter og spændende seværdigheder i gåafstand. I kan blandt andet besøge de populære restauranter CANblau, Brasserie Ferdinand, Restaurant Gastronomé eller Nordisk Spisehus. I kan naturligvis også vælge den berømte MASH, der har hjemme i Hotel Ritz, så I nemt og hurtigt kan komme ned og spise en udsøgt middag. Når I er klar til at komme ud og opleve byen, er ARoS Kunstmuseum, Den Gamle By, Tivoli Friheden og Moesgaard Museum nogle oplagte muligheder.

Kombinér opholdet med wellness

En wellnessoplevelse er den mest oplagte mulighed, når du skal slappe af og nyde nogle dage med ham eller hende, du holder allermest af. Med et hotelophold kombineret med wellness får I rig mulighed for at forkæle jer selv og nyde hinanden. I kan lægge alle bekymringer fra jer og komme helt ned i gear, så I kan vende hjem igen med en masse ny energi.

I Aarhus er der mange gode muligheder inden for wellness, men vi har her samlet tre lækre steder, så du nemmere kan vælge det rette sted for dig og din partner:

  • Wellness Aarhus: Her kan I fĂĄ unikke økologiske wellnessoplevelser med forskellige luksusbehandlinger og velvære i særklasse. I vil opleve en hyggelig atmosfære, hvor forkælelse og afslapning er i fokus.
  • Grossererbadet: I byens gamle badeanstalt finder I Grossererbadet, hvor I kan nyde dejlige termiske bade. Her er der rig mulighed for at fĂĄ løsnet op for muskelspændingerne og slappe af i sansebadet, dampbadene, massagebassin eller saunaen.
  • Helle Thorup: Hos Helle Thorup kan I vælge mellem et bredt udvalg af lækre behandlinger, hvor der enten er fokus pĂĄ pleje af huden eller forkælelse for kroppen. Kun de bedste produkter bliver brugt til behandlingerne, og det gør en stor forskel for huden.

Glæd ham eller hende, du holder allermest af, ved at booke et lækkert hotelophold og kombinér det med den wellnessoplevelse, der falder mest i jeres smag. Det giver jer rig mulighed for at nyde hinanden, booste kærligheden og komme helt ned i gear.