Hvornår giver du din date blomster?

Giver man stadig sin date blomster i 2017, eller hører det din forældres generation til?

Det korte svar er: ”Ja, det gør man bestemt” men det vigtigste i forhold til at give blomster handler om konteksten for jeres date.

I mødes til en hyggelig aften med fælles venner

I denne date-situation vil det ikke oplagt at tage en buket blomster med, og det er der flere grunde til. Det at I mødes en gruppe samlet kan signalere, at dig og din flirts forhold endnu ikke helt er så langt, at I har følt det naturligt bare at mødes jer to. Det kan signalere en uklarhed om, hvorvidt det blot er et venskab eller et spirende forhold.

Derfor kan det skabe en akavet og presset stemning, hvis du tager blomster med, da det signalerer kæreste-tendenser. Hvis din flirt ikke helt er der endnu, så kan skabe en ærgerlig situation til skue for jeres fælles venner.

I mødes til en date i biografen:

I denne kontekst vil det heller ikke være oplagt at tage blomster med. Der er dog her tale om en mere ”date kontekst” end en ”vennekontekst”, som illustreret i ovenstående.  Dog er det mere af praktiske årsager at blomsten frarådes, da I får hænderne rigeligt fulde med slik, popcorn og cola.

I mødes til en date ude i det fri:

Nu begynder vi at nærme os en kontekst, hvor en blomst kunne være meget kærlig og god at give. Dog kunne et endnu bedre alternativ være at få endnu mere ud af jeres gå-tur ved at lave en lækker lille picnic. Det indbyder mere til at ligge, putte og snakke, imens I nyder lidt vin og chokolade.

Her kunne en lækker gavekurv fra Bloomit sidde lige i øjet. En yderst lækker kombination er deres Kærlighedskurv, hvor I får en lækker flaske rosevin, fyldte chokolader og god lakrids.

I mødes til en date hjemme hos hende

Hun har inviteret dig hjem til middag hos hende til jeres første date. Her er der ingen tvivl. Du finder en flot buket roser eller en anden blomst, hvis hun fx har nævnt en yndlingsblomst.

Her har du nemlig den perfekte situation til at give blomster. Den klare date kontekst er i spil, og det er samtidig rigtig praktisk. Hun har nemlig mulighed for at sætte den i vand, så hun kan glæde sig ved den så længe som muligt.

Ovenstående guide skulle give dig klare tips til, hvornår du burde give blomster i forhold til datens kontekst.