Tag på et romantisk wellnessophold på Tambohus Kro

Trænger du og din partner til lidt ekstra romantik, eller vil du gerne imponere en date, så er et wellnessophold på Tambohus Kro det helt rette sted – nyd hinanden og oplev ultimativ forkælelse

I den travle hverdag kan det både være svært at få tid til hinanden og til at slappe af. På Tambohus Kro ved Limfjorden i Vestjylland kan du booke et wellnessophold, hvor der er fokus på forkælelse af både krop og sjæl og garanti for et romantisk ophold med den, du holder af.

Et ophold fyldt med wellness og romantik

Tambohus Kro er det oplagte sted at tage på et romantisk ophold, når der skal være fokus på afslapning og på at nyde hinanden. Kroens personale tager sig godt af jer og sørger for lækre gourmetoplevelser, mens de naturskønne omgivelser byder på ro og velvære, så I kan komme helt ned i gear og få ny energi.

Et wellnessophold på Tambohus Kro inkluderer blandt andet:

  • To overnatninger i et dobbeltværelse
  • Lækker morgenbuffet begge dage
  • 3-retters gourmetmiddag
  • Adgang til Sydthy Kurbad

Med et romantisk wellnessophold kan du og din date læne jer tilbage og nyde at blive forkælet. Både krop og sjæl bliver forkælet med lækre wellnessbehandlinger hos Sydthy Kurbad og udsøgte smagsoplevelser i kroens restaurant. Her er der rig mulighed for at nyde et dejligt og afslappende ophold i de smukkeste omgivelser ved Limfjorden i Vestjylland.

Ultimativ forkælelse hos Sydthy Kurbad

Når du, i løbet af dit ophold på Tambohus Kro, skal besøge Sydthy Kurbad, er du garanteret ultimativ forkælelse i de perfekte omgivelser. Du får blandt andet adgang til tre forskellige saunaer, koldtvandsrum, oplevelsesbruser, dampbad og et stort massagebassin med varmt vand og stjernehimmel. Blandt behandlingerne kan du nyde en række luksuriøse behandlinger som massage, aromabade og kropsindpakninger.

Sydthy Kurbad byder desuden på den hyggelige kurbadshave, De 4 årstider, der er fyldt med smukke blomster og buske. I haven kan du blandt andet opleve vildmarksbad, svedetipi og en udendørs sauna med glasbund.

Kurbadets professionelle behandlere står klar til at give afslappende og effektive behandlinger, og ellers er der rig mulighed for at gå rundt på egen hånd og nyde de forskellige bade, saunaer og afslapningsområder. På den måde bliver wellnessopholdet præcist, som I ønsker det

Seværdigheder ved Limfjorden og Vesterhavet

Får I også lyst til at komme ud og opleve lokalområdet i løbet af jeres ophold, byder omgivelserne på naturskønne oplevelser, der bestemt er et besøg værd.

Nationalparken i Thy er én af de seværdigheder, der er oplagte at besøge i forbindelse med jeres romantiske ophold. Nationalparken byder på kyst, klitplantager og store søer, og her er der god mulighed for at opleve den vilde natur, dyrke friluftlivet eller blot nyde de storslåede omgivelser.

Tambohus Kro ligger kun cirka en halv times kørsel fra Vesterhavet og ikke til at komme udenom, når man er på besøg på de kanter. Her kan I gå lange ture, få masser af frisk luft og nyde den enestående vestjyske natur.

Du gør derfor dig selv og din kære en stor tjeneste ved at booke et romantisk wellnessophold med en du holder af, så tag væk fra hverdagens stress og jag og nyd hinanden med lækre wellnessoplevelser på Tambohus Kro.