Tag på tur med kæresten i efterårsferien

Efterårsferien er et perfekt tidspunkt, til at invitere din kæreste på miniferie. I efterårsferien er der ekstra tid til at planlægge den perfekte date, og I behøver ikke at tænke på arbejde eller studie dagen efter, men kan slappe bedre af. Vi har samlet 3 idéer til den perfekte efterårstur her.  

Tag et par dage i sommerhus

En fantastisk måde, at bruge lidt af efterårsferien på, er ved at tage et par dage i sommerhus sammen. Med et par dage i sommerhus får i en perfekt mulighed for at slappe af sammen. Samtidig er sommerhus perfekt, fordi i kan lade som om I er hjemme, når I har lejet et sommerhus.

Om efteråret gælder det om at finde et hyggeligt sommerhus, gerne med en brændeovn som giver lidt ekstra hygge stemning. I kan nemt finde et sommerhus, som I kan leje i Danmark, et sted som I gerne vil besøge. Der findes mange hyggelige byer som er værd at besøge, hvor I kan få nogle spændende oplevelser sammen.

Besøg et wellnesscenter

En sand klassiker som kærestetur er at tage på wellnesstur og besøge et wellnesscenter, hvor I kan blive forkælet og slappe af så i kan lade op til hverdagen, der venter igen efter ferien. I kan kigge efter et wellnesscenter i nærheden af jer, hvor der gode muligheder for at slappe af sammen.

Et wellnessophold er samtidig noget af det mest romantiske, som du kan invitere din kæreste med på, og alle vil elske at blive inviteret på wellnessophold.

Du kan også vælge at lave dit eget lille wellnessophold derhjemme. Det kan du gøre ved at arrangere lidt lækkert mad og gøre klar til at give din kæreste en god massage. At give den perfekte massage til din kæreste kræver blot en god topmadras samt lidt massageolie. Hvis du har lyst kan du også kigge lidt på nettet efter gode teknikker til at massere på gode måder, så din kæreste bliver ekstra forkælet.

Tag på storbyferie

Hvis I godt kan lide bylivet, er en storbyferie en oplagt mulighed til jeres efterårsferie. I kan fx tage til kærlighedens by Paris, som er en af de bedste byer til gode oplevelser sammen. I kan tage ud og se de mest populære seværdigheder som Triumfbuen, Kunstmuseet Louvre og se Paris fra toppen I Eiffel Tårnet.

Samtidig byder på Paris på hyggelige gader med gode restauranter hvor I kan smage en af Frankrigs nationale retter. Der findes rigtig mange små romantiske restauranter i Paris, som er perfekte at besøge som par.

Får styr på praktiske hængepartier inden kæresteturen

Inden du tager på tur med din kæreste, er det en god idé at få styr på de hængepartier der evt. har ventet til ferien. Vi har det ofte med at udskyde alt det vi kan i løbet af hverdagen, fordi der er travlt og det er altid nemmere at udskyde opgaven end at lave den.

Men når det så er ferie, er der ingen undskyldning for ikke at får ordnet hængepartierne uanset om det er et telefonopkald, papirer der skal ordnes elle tandlægebesøget der skal overstås. Det kan også være du mangler at få købt et par nye ting til boligen, som fx nyt sengetøj, en ny elkedel eller noget helt tredje.

Uanset hvilke hængepartier du har, er det en god idé at få dem ordnet inden du tager med kæresten på tur, så du kan slappe helt af, og nyde ferien med din partner.