Mand: Sådan sørger du for den perfekte date

date guide

Det er ikke nemt at være single, hvis man brændende ønsker at være i et forhold. Det betyder nemlig utallige dates, mange timers søgen efter potentielle partnere og nederlag – masser af nederlag. Dette gælder bestemt ikke kun for hverken kvinder eller mænd – det er nogle ting, der går igen hos begge køn. Alligevel er det dig som mand, der får noget ud af at læse denne artikel, da der vil blive beskrevet, hvad du kan gøre for at skabe den helt perfekte date.

Den rigtige påklædning

Først og fremmest bør du helt sikkert tænke over din påklædning. Nogle mænd vælger at være lidt naive og sige, at det ikke er noget, som kvinder lægger mærke til. Men en ting er sikkert; det gør de. Du skal ikke være et sekund i tvivl om, at den kvinde, som du er på date med, vil betragte dit valg af påklædning og prøve at udlede noget ud fra dette. Derfor er det altså vigtigt, at du vælger noget tøj, der afspejler lige det, som du ønsker – og det er ikke en arbejdsløs sofahygger, der aldrig kommer uden for en dør.

Du skal selvfølgelig klæde dig alt efter, hvilken date I skal på. Skal I dyrke motion, er det nok ikke lige skjorten, du skal trække i. Er det ikke en date, hvor I skal være aktive, men nærmere bare sidde og hygge, skal du vælge noget pænt, men afslappet.

Du går aldrig galt i byen med en Ralph Lauren skjorte eller polo. Det er altid det sikre valg, da det både får dig til at se stilet ud, og som om du er en fyr, der er helt nede på jorden. Påklædning betyder altså meget, og det må du bestemt ikke glemme.

Sørg for lækker mad

Dernæst – eller måske før påklædningen – skal du spekulere i, hvor daten skal foregå. Der findes rigtig mange muligheder, men hvis du vil have muligheden for at snakke ordentligt med hende og lære hende at kende, skal du finde på en date et roligt og afslappet sted. Dette kunne f.eks. være i dit eget hjem, hvor du sørger for madlavning. Denne ide kan for nogle virke meget intim, men det behøver den slet ikke at være. Du er afslappet i din påklædning, laver noget lækkert mad og sørger for, at stemningen ikke er alt for romantisk med musik og alt for mange stearinlys – der er ingen grund til at overvælde hende fra start.

Men hvad skal du så lave til denne middag? Der findes et hav af muligheder. Du kan vælge at kaste dig ude noget nyt, eller du kan vælge en af de sikre retter, som du allerede kan lave til ukendelighed. Hvis du dog er frisk på noget nyt, så klik her og find ideer til en lækker middag. Det behøver ikke at være svært at lave lækker mad, og det vil du også finde ud af ved at klikke ind på linket.

Så er der ikke andet tilbage at sige end held og lykke. Sørg nu for at tage det stille og roligt, og slap af – hun er sikkert lige så nervøs som dig.