Sådan tænder du din partner

z144371289

Regner du med at have dig en lille hot date med en kæreste, b-ven eller en du bare vil hygge med, så skal du selvfølgelig også vide hvordan du tænder ham / hende og her har jeg lavet en lille hurtig guide til nogle af det vigtigste ting du burde vide om dette emne. Alle har jo forskellige måder de bliver tændt på og er du meget tryk ved din partner, har du sikkert også allerede snakket om det og dermed har en lille anelse om hvad han / hun kan lide og ikke kan lide.

Der er i midlertid en masse ting som generelt virker for de fleste og her er de måder man kan tænde en pige på:

 • Vær selvsikker og udstrål det. Hvor mænd kigger hovedsageligt på udseende og en lille smule udstråling, kigger piger på hvad fyren siger og meget hans udstråling.
 • Flirt med hende og læg mærke til hendes signaler og antyd hvad du har gang i, og kig så på hendes reaktion for at finde ud af om du skal fortsætte i samme spor eller om hun ikke er til det i aften.
 • Kys hende først dybt og gør det intenst og kys hende så ned på halsen. Mange kvinder elsker dette og bliver meget tændt af at overgive et af hendes aller sårbareste områder helt til dig.
  Kvinder har mange af disse “uskyldige” punkter, som egentlig tænder hende. Det er også en god ide at nusse hende ned af ryggen da der her findes mange, og især lænden er god :)
 • Dominer. Med faste partnere har man selvfølgelig ofte omvendte situationer, men generelt er det dig der er manden og er ham der bestemmer. Dette betyder ikke at du skal være kommanderende i dine bevægelser, men lad hende mærke du har styringen og har kontrol over tingene.
 • Kvinders orgasme er 99% mental, hvilket betyder at hvis du skal tænde hende, kan du gramse nok så meget på hende uden der sker noget. På samme måde skal du heller ikke bare føre en hånd ned til hendes nedre regioner med det samme. Der skal varmes godt op og hun skal tændes meget  – næsten endda pirres inden du bevæger dig sydpå :)

Hvordan du tænder fyren

 • Modsat pigerne tænder fyrene på guf for øjnene og det fysiske. Derfor kan det også siges at det er meget nemmere at tænde en fyr end det er at tænde en pige. Tag noget lækkert tøj på, hvor der bliver vist noget hud, men hvor du samtidig ser elegant og flot ud – han skal jo stadig føle han har gjort sig en god scoring 😉
 • Snak dirty til ham. Forsøg at gør dig til en pige i en af de frække fantasier han har. Disse kan du selvfølgelig ikke vide hvad er, men en af dem er helt sikkert, hvor den lækre pige tager kontrollen.
 • Fortsætter vi med fantasierne så vil du altid kunne tænde en kæreste eller “god ven” med nogle frække kostumer i skabet. Jeg nævner i flæng politikostume, sygeplejerske og skolepige.
 • Lad ham være manden. Selvfølgelig skal du selv tænde ham og det er super frækt du tager styringen engang i mellem, men de fleste gange så læn dig tilbage og nyd hvordan han prøver at tænde dig på. Han kan godt lide at føle sig dominerende.

Flere gode råd? Så skriv en kommentar forneden 😀


Skrevet af Date-Guide Team

Date-Guide Team har skrevet 98 artikler på Date-guide.

Holdet bag Date-guide.dk har længe været i datingverdenen og har god erfaring i at guide både mænd og kvinder til succes i kærligheden, baseret på egne erfaringer og indsamlet viden fra nær og fjern.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Kom med dine meninger