Fede herre læderjakker

Skal du være klar til den kolde vinter og samtidig få alle tøserne til at kigge langt efter dig, så går du aldrig galt med en fed læderjakke. Er du førstegangskøber af disse, vil du måske ved første øjekast tænke: “kan man virkelig holde varmen i sådan en?”. Til det kan jeg dog kun svare JA!, for udover du får et fedt råt look, så får du ikke problemer med at fryse i disse. Skulle der være mere at spørge om? Hvis ikke, så kig med på min lille liste her:

45105_presentation

!Solid læderjakke. Her får du en flot læderjakke der samtidig har en rigtig fornuftig pris, hvis økonomien skulle knibe lidt for dig. Den lyse farve får dig samtidig også til at stå ud fra alle de andre med sorte læderjakker.

Pris: 899,75 kr.
Købes her: Smartguy.dk – Solid Jakke

i37147_242

Esprit premium-jakke. Vil du have et mere street look, her til overgangsperioden til vinter er denne læderjakke fra Esprit at foretrække. Den ligger på en nogenlunde rimelig pris og hvis den kombineres med jeans og hvide sko så er du på rette vej. Dette look vil desuden være i Justin Timberlake stilen, så er du ude efter kvinder som Cameron Diaz og Jessica Biel så må dette være jakken 😉

Pris: 2399,00 kr.
Købes her: Esprit onlineshop – Premium jakke

719013-0014_1

Hope Ed coat. Vil du derimod over i et mere afslappet men stadigt råt look i Jude Law sektionen, så bør du kigge på denne jakke fra svenske Hope. Gør som modellen og tag en hvid t-shirt på indenunder (dette virker generelt super godt for alle læderjakker). Du får ægte læder for en rigtig fornuftig pris.

Pris: 1569 kr.
Købes her: Nelly.com – Hope Edcoat

sweb230310-263841

Samsø & Samsø. Denne jakke er helt klart den der får pigerne til at dreje hovedet lidt for mange grader efter dig. Den er rå og den er lækker for alle pengene! Den giver dig et det berygtede bad boy look, hvor jakken næsten scorer pigerne for dig automatisk 😉 Prisen er også i en fornuftig klasse i forhold til hvad du får for de penge.

Pris: 2.500 kr.
Købes her: Samsøe & Samsøe – Desværre er jakken udsolgt på deres egen hjemmeside, men de giver et godt kort over deres danske butikker her.

37299_presentation

Bertone læderjakke. Fra det kendte jakkesætsmærke, kommer her deres ganske udmærkede bud på en fed læderjakken. Prisen er super fornuftig og jakken har en lidt slidt effekt, hvilket bare gør jakken endnu federe. Har du samtidig trænet dig til en solid brystkasse og brede skuldre, kan du her få pigerne til at glo.. nej undskyld.. stirre med åben mund 😀

Pris: 1899,00 kr.
Købes her: Smartguy.dk – Bertoni jakke

46826_presentation

Gabba pels-læderjakke. Vil du stå ud fra resten, så skal du gå efter denne jakke fra Gabba. Den har lyst læder og samtidig pæls, der gør at den bare bliver fantastisk dejlig at gå med om vinteren. Det er lige før du hellere vil være ude i din pelsjakke end indenfor i stuen 😉

Pris: 2699,75 kr.
Købes her: Smartguy.dk – Gabba jakke

Skulle du være uenig i de påstande jeg kommer med, eller har du selv en jakke du mener bør på listen, så skriv en kommentar nedenunder :)

Skrevet af Date-Guide Team

Date-Guide Team har skrevet 98 artikler på Date-guide.

Holdet bag Date-guide.dk har længe været i datingverdenen og har god erfaring i at guide både mænd og kvinder til succes i kærligheden, baseret på egne erfaringer og indsamlet viden fra nær og fjern.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Kom med dine meninger